Izdvajamo za vas

Uspeh u Berlinu!

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je nastup na IFA, najvećem evropskom sajmu potrošača elektronike prošao i više nego uspešno.

Novi modeli šporeta

TURBO RERNA, KATALITIČKA RERNA, VELIKA RERNA 65L, GRATIS STRUJNI KABL UZ ŠPORET, VELIKA DONJA FIOKA, LAKO ČIŠĆENJE, DVA PLEHA, KOMBINOVANI ŠPORET, DUGME ZA PLIN

TURBO RERNA

HRSKAVO SA SVIH STRANA- Turbo ventilator u kombinaciji sa grejačima omogućava ravnomerno strujanje toplog vazduha u rerni. Rezultat je ujednačeno pečenje svih namirnica i neodoljivo hrskava tekstura jela.

KATALITIČKA RERNA

MANJE MASNOĆE ZA VIŠE ČISTOĆE - Zadnja stranica rerne obložena je specijalnim slojem katalizatora koji na temperaturi pečenja upija masnoće. Zahvaljujući ovoj tehnološkoj inovaciji sprečava se formiranje tvrdokornih naslaga nečistoće na zidovima rerne, pa je redovno čišćenje i održavanje mnogo lakše i efikasnije.

VELIKA RERNA 65L

VIŠE PROSTORA ZA VELIKA DELA - Kapacitet od čak 65 litara čini ovu rernu jednom od najvećih na tržištu. Nezamenljiva je za velika porodična okupljanja i slavlja. Brzo i efikasno ispecite obilno posluženje, uz uštedu vremena i energije.

GRATIS STRUJNI KABL UZ ŠPORET

Kada kupite svoj novi šporet, ne morate više posebno da kupujete strujni kabl. Prvi smo na tržištu odlučili da uz svaki VOX šporet isporučujemo i kabl na poklon.

VELIKA DONJA FIOKA

DRAGOCENI SKLADIŠNI PROSTOR - Prostrana donja fioka pruža mogućnost skladištenja velike količine pribora i posuda za pečenje koje se ređe koriste. Tako praktično dobijate dodatni kuhinjski element koji vam štedi dragoceni prostor.

LAKO ČIŠĆENJE

Zahvaljujući glatkim površinama od emajla i stakla, čišćenje rerne je lakše i jednostavnije nego ikada pre.

DVA PLEHA

Kombinujte dva jela istovremeno ili ispecite veće količine istog jela – uz dva pleha za pečenje možete slobodno da se prepustite svojim kulinarskim fantazijama.

KOMBINOVANI ŠPORET

I STRUJA I PLIN - Kuvajte kao pravi profesionalci, istovremeno koristeći prednosti električnih ringli i plinskih gorionika! Ploča kombinovanog VOX šporeta sadrži i standardne i plinske ringle, stvorena da štedi energiju i odgovori na svaku vašu smelu kulinarsku zamisao.

DUGME ZA PLIN

Uključite plinsku ringlu brzo i bezbedno zahvaljujući ugrađenom dugmetu za paljenje. Zaboravite na nepouzdane upaljače i nepotrebno rasipanje plina. Jedan dodir dugmeta za plin omogućava sigurno i trenutno paljenje.

Novi modeli frižidera

MULTI COOLING SISTEM, NO FROST TEHNOLOGIJA, VELIKI KAPACITET, LED DISPLAY, LED SVETLO, DIZAJN, DISPENZER SA VODU, VELIKE PREGRADE ZA VOĆE I POVRĆE, ENERGETSKA KLASA A+, TIHI RAD, ANTIBAKTERIJSKA ZAŠTITA, JONIZATOR, REVERZIBILNA VRATA

MULTI COOLING SISTEM

RAVNOMERNO HLAĐENJE - Svaki kutak vašeg frižidera imaće istu temperaturu zahvaljujući novom ventilacionom sistemu. Hladan vazduh konstantno kruži oko svake police, obezbeđujući ravnomerno i stabilno hlađenje čitave unutrašnjosti frižidera.

NO FROST TEHNOLOGIJA

BEZ NASLAGA LEDA - Zaboravite na mukotrpno struganje leda sa zidova frižidera, zaleđene fioke i zamrznute namirnice. Revolucionarna No Frost tehnologija sprečava formiranje ledenih naslaga u unutrašnjosti frižidera, čime se ostvaruje značajna ušteda energije, čuva svežina namirnica i olakšava čišćenje i održavanje uređaja.

VELIKI KAPACITET

NEVEROVATNA VELIČINA KAO GLAVNA OSOBINA - Uživajte u prostranoj, preglednoj i lepo organizovanoj unutrašnjosti svog frižidera sa velikim kapacitetom. Smestite veće količine namirnica i rasporedite ih prema svojim potrebama i navikama. Neka vam sve bude pristupačno i na dohvat ruke.

LED DISPLAY

KONTROLA BEZ OTVARANJA VRATA - LED ekran osetljiv na dodir konstantno prikazuje trenutnu temperaturu u frižideru i zamrzivaču, omogućavajući laku kontrolu i upravljanje radom uređaja, bez nepotrebnog otvaranja vrata.

LED SVETLO

SVEŽINA U PUNOM SJAJU - Najsavremeniji sistem osvetljenja pomoću LED svetla pruža ujednačeno pozadinsko svetlo duž čitave unutrašnjosti frižidera, ravnomerno i prijatno osvetljavajući sve police. Osim toga, LED sijalice su mnogo štedljivije od konvencionalnih i emituju zanemarljivu količinu toplote.

DIZAJN

UKRAS SAVREMENE KUHINJE - Svojim vrhunskim dizajnom, VOX frižideri oplemenjuju svaki prostor i inspirišu na kreativnost. Oni ne samo da upotpunjuju kuhinju sjajnim radnim performansama, oni ukrašavaju njen ambijent svojim prefinjenim i elegantnim linijama.

DISPENZER SA VODU

GUTLJAJ SVEŽINE U SVAKOM TRENUTKU - Osvežite se čašom hladne vode u svako doba, direktno iz frižidera, bez otvaranja vrata, zahvaljujući ugrađenom dispenzeru za vodu.

VELIKE PREGRADE ZA VOĆE I POVRĆE

BAŠTA U KUĆI - Opustite se na pijaci i iskoristite svaku povoljnu sezonsku ponudu. Velike pregrade, u koje staje čitava dinja ili lubenica, osmišljene su da bi vaše zalihe svežeg voća i povrća bile veće i trajale duže. Tako štedite i vreme, jer se smanjuje potreba za čestim odlaženjem u nabavku.

ENERGETSKA KLASA A+

MANJA POTROŠNJA - Energetska klasa uopšte nije zanemarljiva karakteristika kada je reč o uređajima koji su uključeni tokom čitavog dana, što podrazumeva da veći deo vremena rade po višoj tarifi. Energetska klasa A+, koja smanjuje i do 45 % utroška struje, naše frižidere klasifikuje među najštedljivije na tržištu.

TIHI RAD

ZA MIRAN SAN - Zahvaljujući savremenoj tehnologiji, VOX frižideri rade gotovo nečujno. Toliko su tihi da ih, ako baš želite, možete slobodno instalirati i u spavaćoj sobi.

ANTIBAKTERIJSKA ZAŠTITA

BEZ NEPRIJATNIH MIRISA - Bez obzira na to koju količinu i koliko različite hrane imate u frižideru, prijatni mirisi i svežina je ono što ćete uvek dobiti. Specijalni materijali onemogućavaju formiranje slojeva bakterija, čime se održava svežina i otklanja uzrok neprijatnih mirisa.

JONIZATOR

ZA ČIST VAZDUH - Vazduh koji cirkuliše u frižideru biće uvek čist, zahvaljujući ugrađenom jonizatoru. Generator negativnih jona prečišćava vazduh koji ulazi u frižider, vezujući i uklanjajući pozitivno naelektrisane čestice poput prašine i mikroorganizama.

REVERZIBILNA VRATA

PRILAGODLJIVO OTVARANJE VRATA - Način otvaranja vrata se izuzetno lako prilagođava jednoj od dve ponuđene opcije, tako da se i sam frižider lako uklapa na bilo koju poziciju u vašoj kuhinji, čak i kada se odlučite da promenite raspored.

Nova linija televizora- Licem u lice sa budućnošću

Android, SMART, Tjuner DVBC, DVBT2, DVBS2, integrisan Wi-Fi, hotel mode, Netflix, PVR, CI+

ANDROID

LICEM U LICE SA BUDUĆNOŠĆU - Tehnologija briše sve granice, što dokazuje i nova generacija VOX televizora sa Android operativnim sistemom koji nam donosi jedno potpuno novo iskustvo uživanja u TV programu. Novi standard kvaliteta i napredne funkcije dozvoljavaju da svet filma, muzike, fotografije, igara i aplikacija doživite iz sasvim drugačije perspektive.

SMART

PAMETAN TELEVIZOR – PAMETAN IZBOR - U svetu gde su like, share, comment i twit nove reči i gde vam je celokupno društvo na ’mreži’ prosto je nezamislivo da niste deo te priče. Upravo zato, rešili smo da vam uz pomoć VOX SMART televizora potpuno olakšamo pristup internetu. Bilo da želite da gledate omiljene video materijale ili slušate muziku na You Tube-u, da četujete sa prijateljima preko Fejsa i Tvitera, uz SMART opciju ćete sve to obavljati na jednom uređaju, brže, lakše i iz fotelje.

Plus, sve u visokoj rezoluciji i još kvalitetnijem zvuku. Budite smart, i vi, a i vaš TV.

HEVC H.265

MANJE POSTAJE VIŠE - Kako se iskreno trudimo da svojim korisnicima pružimo najbolje, naši televizori poseduju HEVC H.265 - novi standard video kompresije. Kao i kod svog prethodnika H.264, i H.265 neguje visok kvalitet slike, ali sa duplo manjim korišćenjem protoka mreže. H.265 podiže videokompresiju na viši nivo i ovako kompresovana slika će prikazati mnogo više detalja.

TJUNER DVBC, DVBT2, DVBS2

Prošlo je vreme podešavanja antena na krovovima kuća i vrhovima zgrada. I ma koliko nekad žalili za starim vremenima, digitalna era donela je veliki napredak. Digitalizaciju prati digitalna oprema, a da biste potpuno uživali u čarima digitalne televizije, potrebna je prateća oprema – tjuner za prijem tv signala.

DVB – T2 tjuner – Uživanje u TV programu, bez smetnji, snega i ostalih mana analogne televizije je moguće, uz pravi tjuner. Prelazak na digitalnu televiziju ne mora da bude ni bolan ni težak, a nije potreban ni dodarni set-top box.

DVB - C tjuner – Ne samo što omogućava čistu sliku bez smetnji, već štedi i prostor, jer uz ovaj tjuner dodatni risiver uopšte nije potreban. Kablovska televizija može postati deo svakog doma. Dovoljno je zavaliti se u omiljenu fotelju, priključiti atenski kabal na TV i jednostavno uživati.

DVB - S2 tjuner – Za dovođenje satelitski kvalitetne slike u dom dovoljan je jedan tjuner. Ukoliko se tu nalazi i satelitska antena, kvalitet slike i zvuka postaju neverovatno čisti, dok dodatni risiver neće bespotrebno zauzimati prostor.

WI-FI READY

NEKO KO VAS POVEZUJE - Za korišćenje punog potencijala pametnih televizora, uživanje u čarima interneta i omiljenih aplikacija neophodan je Wi-Fi. Wi-Fi ready je funkcija koja vam omogućava, da ukoliko poželite SMART TV, on to i postane.

WI-FI INTEGRATED

PAMETNIJI I OD NAJPAMETNIJEG - Wi-Fi integrated SMART televizori već imaju ugrađen Wi-Fi kao svoj integralni deo. Na najpametniji i najbrži način vam je omogućena multifunkcionalnost pametnog TV-a.

NETFLIX

UŽIVANJE NA DUGME - Zar nije sjajan osećaj kada ušuškani, jedete kokice i gledate omiljenu seriju? Upravo zato VOX televizori imaju unapred instaliranu Netflix aplikaciju, ali i posebno dugme na daljinskom upravljaču za brže i lakše pokretanje aplikacije. Vaše je samo da se udobno smestite, pronađete dobro društvo, uplatite odgovarajući paket i jednim klikom zapratite avanture raznih filmskih junaka u vašem kućnom bioskopu.

HOTEL MODE

KADA NEKO MISLI ZA VAS - Kako bismo dokazali da VOX Electronics osluškuje potrebe svih svojih klijenata podjednako, kako pojedinaca, tako i kompanija, predstavljamo vam posebnu opciju VOX televizora prevashodno namenjenu vlasnicima ili menadžerima hotela i ugostiteljskih objekata.

Kada TV ima oznaku hotel mode to znači da poseduje satelitski tjuner i da je u njega ugrađena funkcionalnost koja ga čini idealnim za korišćenje u objektima koje poseti veliki broj ljudi. Ovi televizori imaju mogućnost da se programiraju i podese preko posebnog menija zaštićenog šifrom, tako da gosti i posetioci tih objekata ne mogu slučajno da pokvare programe i promene kanale i podešavanja definisana od strane Administratora.

PVR

ZAMRZNITE VREME - Zaboravite na vreme kada ste panično žurili kući kako ne biste propustili omiljenu emisiju, kviz ili film. Zaboravite i na svađe jer se, eto, u isto vreme na različitim kanalima daje ’najvažnija’ utakmica i ’ključna’ epizoda omiljene serije. Pomoću PVR-a više nema žaljenja za propuštenim sadržajima jer će ga PVR snimiti, a vi ga možete pogledati kad god vam bude najviše odgovaralo.

CI+

SMART KARTICE OTKLJUČAVAJU SVA VRATA - Često nam se dešava da želimo ono što nemamo ili nam je, sticajem okolnosti, zabranjeno. Tako je i sa programima i kanalima koji se naplaćuju i koji zahtevaju pretplatu. Ipak, od njih vas deli samo jedna CI+ pametna kartica. Dovoljno je da se u TV sa CI+ (Common Interface Plus) ubaci pametna kartica sa CI+ i CAM modom, i da svi programi o kojima sanjate, a koji su do tada bili zaključani, postanu aktivni.

Nova linija VOX veš mašina sa naprednim funkcijama

Daily 60C/60’, zaštita od alergija, antialergijski program, niklovani grejač, hladno pranje, intenzivno natapanje, super brzo pranje 12 minuta, twin jet, eco logic safe, unbalance control system, brzo pranje 15’ 30C

DAILY 60C/60’

KAD JE VREME DRAGOCENO – Ako imate decu koja se bave sportom i igraju se napolju, znate da se njihova odeća dosta prlja i zahteva često i temeljno pranje. DAILY 60C/60’ je idealan program za svakodnevno pranje prilično zaprljanog veša, jer na temperaturi od 60C obavlja kompletan posao za samo jedan sat!

ZAŠTITA OD ALERGIJA

SVE VIŠE LJUDI PATI OD ALERGIJA, KAKO SE ZAŠTITI? – Zbog brzog tempa života i svakodnevne izloženosti stresu, poremećena je funkcija imunog sistema kod sve većeg broja ljudi. Usled toga postajemo sve podložniji bakterijskim infekcijama, dok alergijske reakcije na pojave iz uobičajenog okruženja postaju sve češće i burnije. VOX koristi naprednu tehnologiju, jedinstvenu na našem tržištu, koja iz veša temeljno uklanja 7 najčešćih alergena i 4 vrste bakterija. Najnovija ALLERGY SAFE funkcija efikasno odstranjuje polen, prašinu, grinje, gljivice, buđ, pseću i mačju dlaku, kao i sve tragove mikroorganizama Aspergillus niger, Escherichia coli, Candida albicans i Staphylococcus aureus. Ova jedinstvena funkcija vam omogućava da budete potpuno bezbedni i zaštićeni.

ANTIALERGIJSKI PROGRAM

DODATNO ISPIRANJE, PRIJATELJ OSETLJIVE KOŽE – ostaci deterdženta u odeći ponekad mogu da izazovu alergijske reakcije kod osoba sa nežnijim tipovima kože, naročito kod dece i odojčadi. Antialegrijski program je poseban metod dodatnog ispiranja koji u potpunosti oslobađa tkaninu od zaostalih količina praška.

NIKLOVANI GREJAČ

BEZ KAMENCA ZA DUŽI RADNI VEK – inovativna tehnologija sprečava formiranje naslaga kamenca na grejaču, čime se štedi energija i značajno produžava radni vek mašine.

HLADNO PRANJE

ENERGIJU ŠTEDI, BOJA NE BLEDI – Perite odeću intenzivnih i jarkih boja koristeći revolucionarni program HLADNOG PRANJA. Na temperaturi od samo 20C ovaj program postiže optimalnu higijenu uz minimalni utrošak energije i potpuno očuvanje boje tkanine.

INTENZIVNO NATAPANJE

TEMELJNO ISPIRANJE BEZ TRAGOVA PRAŠKA – funkcija INTENZIVNO NATAPANJE obezbeđuje dodatno natapanje tkanine. Ovim programom veš se potpuno oslobađa od svih tragova deterdženta.

SUPER BRZO PRANJE 12 MIN

SVETSKI REKORD U BRZINI PRANJA – Kada odeća nije previše isprljana, dovoljno je samo 12 minuta u VOX veš mašini da bi bila kao nova. Samo VOX veš mašine poseduju ovaj ekskluzivni ULTRA QUICK 12 MIN program, najkraći program pranja na svetskom tržištu.

TWIN JET

TWIN JET – jedinstvena tehnologija za veću efikasnost pranja. Bolji učinak se postiže direktnim ubrizgavanjem vode i deterdženta pomoću sistema recirkulacije i dve povezane mlaznice.

ECO LOGIC SAFE

TECO LOGIC SAFE – zahvaljujući ovoj inovaciji, VOX veš mašina sama prepoznaje kada je polovično napunjena. Automatski se pokreće ekološki program uštede kojim se skraćuje vreme pranja, a potrošnja vode i električne energije smanjuje za 50%.

UNBALANCE CONTROL SYSTEM

UNBALANCE CONTROL SYSTEM – u slučaju neravnoteže veša u bubnju, ovaj sistem automatski preraspoređuje težinu punjenja i prilagođava brzinu obrtanja kako bi se postigla optimalna efikasnost pranja.

BRZO PRANJE 15’ 30C

MINIMALNA POTROŠNJA ZA MAKSIMALNU HIGIJENU – Kada vodite aktivan život, bilo da svakodnevno trenirate ili menjate garderobu nekoliko puta u toku dana, brzo vam se nagomila mnogo veša koji više nije za nošenje, ali ni za temeljno pranje. Uz ovaj izuzetno štedljivi program, veš će biti higijenski opran za samo 15 minuta na temperaturi od 30C, uz minimalnu potrošnju vode i električne energije.

S kim se najbolje razumete i imate dobru vezu čak i na daljinu?

VOX klima uređaji vam omogućuju da upravljate svojom klimom gde god da se nalazite. Putem aplikacije AC freedom sa svog mobilog telefona, tableta ili kompjutera možete jednostavno upravljati klimom sa bilo kog mesta.

S kim se najbolje razumete i imate dobru vezu čak i na daljinu? VOX klima uređaji vam omogućuju da upravljate svojom klimom gde god da se nalazite. Putem aplikacije AC freedom sa svog mobilog telefona, tableta ili kompjutera možete jednostavno upravljati klimom sa bilo kog mesta.

VOX klime imaju integrisan Wi-Fi, pa za korišćenje ove funkcije nije potreban dodatan dongl. Uključite vaš klima uređaj iz kaneclarije i u vrelim letnjim danima učinite povratak u svoj dom prijatnim.

Pored ove funkcije VOX klime sadrže jonizator koji uništava štetne čestice iz vazhuda, funkciju samo-čišćenja, LED display, pa čak i filtere sa Vitamom C, najboljim antioxidanskom na svetu koji će obogatiti vazduh u prostoriji u kojoj boravite.

VOX Electronics brine o pogodnoj klimi u vašem domu na najpouzadniji način. Jednini na tržištu vam nudimo 5 godina garancije, jer sa nam nema iznenađenja!

VOX ELECTRONICS jer živimo zajedno!

U vreme hladnih zimskih dana i niskih temperatura , sušenje veša predstavlja pravi izazov za svakog od nas. Kombinovane mašine su odličan izbor kad nemate mesta u svom kupatilu za odvojene mašine. U uslovima ograničenog životnog prostora, spoj dve funkcije u jednom uredjaju predstavlja idealno rešenje za svako domaćinstvo. VOX electronics sa svojim modelom WD 12751 pruža obe funkcije u jednom uredjaju.

U vreme hladnih zimskih dana i niskih temperatura , sušenje veša predstavlja pravi izazov za svakog od nas. Kombinovane mašine su odličan izbor kad nemate mesta u svom kupatilu za odvojene mašine. U uslovima ograničenog životnog prostora, spoj dve funkcije u jednom uredjaju predstavlja idealno rešenje za svako domaćinstvo. VOX electronics sa svojim modelom WD 12751 pruža obe funkcije u jednom uredjaju.

Ovaj model mašine za pranje i sušenje veša pripada klasi sa najboljom energetskom efikasnošću A+/A i može da opere 7kg , a da osuši 5kg veša. Kontrolisana centrifuga podrazumeva broj obrataja u rasponu od 500 do 1200 o/min. Ovaj model vam nudi opciju vrlo štedljivog Eco pranja na samo 20°C, uz pomoć koje i pri niskim temperaturama možete kvalitetno i lepo oprati svoj veš.

Odeću koja nije previše isprljana, i koju želite da osvežite , možete staviti na program koji traje svega 15 minuta, i za kratko vreme dobiti ponovo čistu i nosivu garderobu.

Digitalni displej nudi 15 programa, a neki od njih su : program 1/2 pranja, 3 nivoa sušenja, dodatno ispiranje, anti-alergijski program, zaštita od poplave.

Vox electronics brine o vašoj odeći na najpouzdaniji način. Uz garanciju od 5 godina, sa nama nema iznenadjenja.

VOX electronics je prepoznatljiv brend za potrošačku elektroniku i male kućne aparate, koji teži da svojim odnosom kvaliteta i cene odgovori potrebama velikog broja korisnika. U želji da živimo zajedno sa našim potrošačima neprestano istražujemo njihove potrebe, pratimo trendove, usvajamo nova znanja i koristimo najnoviju tehnologiju.

Ko zna da se sreća krije u malim stvarima?

Sa VOX Electronics Nutrition Blenderom započnite svaki dan čašom sveže ceđenih vitamina.

Uz VOX Nutrition blendere od 600 i 900W možete praviti aromatične napitke koji imaju veličanstvenu teksturu i bogat ukus.

Ko zna da se sreća krije u malim stvarima? Sa VOX Electronics Nutrition Blenderom započnite svaki dan čašom sveže ceđenih vitamina.

Uz VOX Nutrition blendere od 600 i 900W možete praviti aromatične napitke koji imaju veličanstvenu teksturu i bogat ukus.

VOX Nutrition blenderi imaju inovatini sistem blendiranja. Koristeći visoko efikasna sečiva, sa preko 23500 obrtaja u minutu, Vaš Nutrition blender razbija ćelijske zidove vlaknastih biljnih namirnica, oslobađajući iz njih važne vitamine, enzime i minerale. Istovremeno, dolazi do usitnjavanja korisnih vlakana, pulpe, semenja i kore do svilene tektsture, koji obezbeđuju za vas hranu u obliku lakom za varenje i apsoprciju.

Uz 25 meseci garancije koja obezbeđuje zamenu uređaja u slučaju kvara u garantnom roku i veoma pristupačnu cenu VOX Electronics Nutrition blenderi podsećaju vas da male stvari mogu da ulepšaju svaki dan.

KO TIHO RADI ČAK I DOK VI SPAVATE?

VOX ELECTRONICS mašine za pranje sudova su efikasne i ekonomične. Sa svojih 7 programa pranja otkloniće sve nečistoće sa vaših sudova. Ono što ovu mašinu izdvaja iz ponude je veliki kapacitet, i mogućnost pranja 15 kompleta.

VOX ELECTRONICS mašine za pranje sudova su efikasne i ekonomične. Sa svojih 7 programa pranja otkloniće sve nečistoće sa vaših sudova. Ono što ovu mašinu izdvaja iz ponude je veliki kapacitet, i mogućnost pranja 15 kompleta. Porodični ručkovi, proslave, slave, rodjendani i žurke, više nisu vaš deo posla, VOX mašina će se pobrinuti da svi uživate. Treća korpa vam omogućava bezbedno i kvalitetnije pranje escajga i sitnijeg posudja. Sklopive rešetke učiniće ovu već prostranu mašinu, dovoljno velikom za sve vrste šerpi i kabastog kuhinjskog posudja. Dodatni prostor dobijate i podizanjem rešetki u delu za čaše. Ušteda energije i vašeg vremena, uz ECO program, koji traje samo 30 minuta. Zaštita od prelivanja, daje dodatnu bezbednost tako što automatski isključuje dovod vode i uključije pumpu za izbacivanje vode. Uz garanciju od 5 godina, sa nama nema iznenadjenja.