Клима уред IVA1-24IR
Клима уред IVA1-24IR
Клима уред IVA1-24IR
Клима уред IVA1-24IR Клима уред IVA1-24IR
Клима уред IVA1-24IR Клима уред IVA1-24IR
Клима уред IVA1-24IR Клима уред IVA1-24IR

Клима уред IVA1-24IR

Шифра на артиклите : IVA1-24IR
Barkod: 8606019601669
Провери достапност
0+ komada na lageru
Deep sleep
Deep sleep
Wi-Fi Ready
Wi-Fi Ready
Автоматско чистење ( само-чистење)
Автоматско чистење ( само-чистење)
Инвертер
Инвертер
зачувајте ги во омилената ваша листа
Pomoć
Спецификација
Карактеристика Вредност
Категорија Инвертер Сплит систем kлима уреди
Тип Систем на разделување на инверторот
Капацитет на греење 7000 W
Капацитет на ладењето 7000 W
Номинален капацитет 24000 BTU
Потрошена струја при ладењето 2200 W
Потрошувачка на електрична енергија при греење 1960 W
Отвор за воздух 1150
Против габи Да
Повеќе гасови R32
Авто рестартирање Да
I Feel Да
Функционални тастери Auto restart, I Feel, Anti-fungal, Wi-Fi Ready, Deep Sleep, LCD Display, Automatic cleaning
Технологија Deep sleep, Wi-Fi Ready, Автоматско чистење ( само-чистење), Инвертер
Класа на енергија A++/A+
Ниво на бучава на внатрешната единица 60 dB
Ниво на бучава на надворешната единица 65 dB
Гаранција 5 години
Бојата Бело
Димензии на внатрешната единица (ШxВxД) 1082x330x233 мм
Димензии на надворешната единица (ШxВxД) 900 x 700 x 350 мм
Димензии на пакувањето на внатрешната единица (ШxВxД) 1155x397x312 мм
Димензии на пакувањето на надворешната единица (ШxВxД) 1020x770x430 мм
Нето тежина на внатрешната единица 15 кг
Нето тежина на надворешната единица 45 кг
Бруто тежина на внатрешната единица 17 кг
Бруто тежина на надворешната единица 51 кг
Количински товар (40 ft HC контејнер) 140
Технологии
Посебен режим што корисникот може да го избере. Оваа функција автоматски ќе ја прилагоди температурата за удобен сон, со минимален шум и заштеда на енергија.
 Wi-Fi Ви овозможува лесно да го контролирате климатизерот од било каде користејќи ја апликацијата AC Freedom од вашиот мобилен телефон, таблет или компјутер. Можете да го вклучите уредот дури и од канцеларијата, и не е потребна дополнителна ...
Бактериите и другите штетни бактерии –организми лесно се дуплираат во климатизерите поради присуство на влага. Сепак функцијата за смаочистењето на внатрешната единица е режим на работа што обично вклучува ладење и сушење на внатрешната един...
Напредна технологија која ја регулира брзината на компресорот, со што се намалува потрошувачката на енергија и побрзо се постигнува саканата температура. Со инверторот, вртежниот момент на компресорот и вентилаторите на надворешниот вентилатор се ...
Препорачуваме

Слични производи

Коментари

Остави коментар