Sudo mašine - Širina 60 cm

Mašine za pranje sudova 60cm

Iskustvo u kuhinji sada postaje čista zabava, a vi slobodno možete da se upustite u spremanje najkomplikovanijih jela, bez prebrojavanja zaprljanih posuda.

12 kompleta
12 kompleta

Sudomašine kapaciteta 12 kompleta odgovaraju velikim domaćinstvima sa velikim brojem korisnika.

 

15 kompleta
15 kompleta

Sudomašine kapaciteta 15 kompleta odgovaraju velikim domaćinstvima sa velikim brojem korisnika.

 

13 kompleta
13 kompleta

Sudomašine kapaciteta 13 kompleta odgovaraju velikim domaćinstvima sa velikim brojem korisnika.

Treća korpa
Treća korpa

Korpa pozicionirana u gornjem dijelu sudomašine predstavlja bezbjedno mjesto za pranje velikih količina escajga, i na taj način štedi prostor u donjoj korpi za pranje posuđa većih dimenzija.

Flexi Shelves
Flexi Shelves

Kako bi se dobilo više prostora za veliko posuđe u gornjoj korpi, police za šolje i čaše su fleksibilne i podesive po visini.

3 ExtraOptions
3 ExtraOptions

U kombinaciji sa selektovanim programom, odabirom opcije Extra higijena podešava se temperatura i dužina programa, čime se postiže besprijekorna čistoća posuđa. Opcija Extra ispiranje ukloniće sve vrste fleka sa sudova, dok Extra sušenje garantuje da će posuđe biti potpuno suvo nakon završenog ciklusa.

TabletReady
TabletReady

Aktivacijom ove funkcije, uspostavlja se optimalna temperatura za rastvaranje deterdženta u tableti, čime se osigurava se maksimalna efikasnost pranja i performansi odabranog programa.

EcoWash
EcoWash

Opcija omogućava performanse pranja kada sudomašina nije puna, koristi se samo donja ili gornja korpa, u zavisnosti od modela. Ova tehnologija štedi energiju i vodu smanjujući njihovu potrošnju u odnosu na popunjenost mašine.

HiddenHeater
HiddenHeater

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji za zaštitu grijača, spriječava se formiranje naslaga kamenca i na taj se način  produžava njegov radni vijek.

DelayStart
DelayStart

Aktiviranjem ove opcije moguće je podjesiti, odnosno odložiti početak ciklusa pranja i do 23h. Vremenski intervali zavise od modela.

OverFlowProtection
OverFlowProtection

Specijalno dizajniran sistem registruje curenje, prekida rad i automatski izbacuje vodu iz mašine kako bi se spriječilo prelijevanje.

TripleFilter
TripleFilter

Tri vrste filtera (mikro, grubi i metalni) koji prilikom procesa filtracije spriječavaju da ostaci hrane zapuše cijev i kontrolišu oticanje vode.

ChildLock
ChildLock

Funkcija za sigurnosno zaključavanje je tu da spriječi neželjenu aktivaciju uređaja, na primjer tijkom dječije igre.

QuickWash 30′
QuickWash 30′

Brzi program od 30 minuta koji kombinuje pranje i ispiranje sudova na temperaturi od 40°.