Makina per tharjen e rrobave
Klima Uredjaji
WM1270

Risitë

Mikserë

MIKSERËT – Përgatitja e ushqimit asnjëherë nuk ka qenë më e thjeshtë. Rezultate pa kompromis. Siguria në nivelin më të lartë. Rezultate të shkëlqyeshme të përzierjes dhe ndrydhjes për disa caste.

Lavatriçe

Lavatriçet VOX

Kapacitet i madh, programe praktike dhe të dizenjuara me kujdes iu janë përshtatur stilit të shpejtë dhe modern të jetesës. Lavatriçet VOX janë të përshtatshme edhe për larjen e rrobave të fëmijëve tanë, kujdesen për lëkurën e ndjeshme, sepse përdorin teknologjinë e avancuar e cila nga rrobat thellësisht heq 7 alergjenët më të shpeshtë dhe 4 lloje të bakterieve. Zgjidhje e mençur.

Mbyllja e sigurtë
Twin Jet System
Eco-logic system
A+++
Enëlarëse - Gjerësia 45 cm

Enëlarëse 45cm

Në enëlarëse prej 45cm gjerësi mund të vendoset sasi befasisht e madhe e enëve dhe e tërë kuzhina për një çast bëhet shumë më e bukur dhe më e pastër.

Mbyllja e sigurtë
Starti i vonuar
10 komplete
Larja e shpejtë 30min
4K Televizorë

REVOLUCION I REZOLUCIONIT

UHD (nga Ultra HD) me sasi të pikselave katër herë më të madhe mund të tregojë çdo detaj katër herë më qartë. Ultra HD ka rezolucionin e përgjithshëm prej 3840x2160 piksela – rezolucion pak më të vogël se rezolucioni 4096x2160 që e shohim në ekranet e kinemave.

WiFi i integruar
Android
H.265 HEVC
PVR
Pllaka montuese

Pllaka montuese

Nëse dëshironi që pllaka juaj montuese tërësisht të përshatet me pamjen e kuzhinës tuaj, aparatet tona janë dizenjuar pikërisht për këtë qëllim. Ide inspiruese dhe e krijuar me shije për të gjithë ata që dëshirojnë të gatuajnë.

Butonat e senzorëve
Mbyllja e sigurtë
Kablloja e rrymës gratis
Pllaka montuese

Pllaka montuese

Nëse dëshironi që pllaka juaj montuese tërësisht të përshatet me pamjen e kuzhinës tuaj, aparatet tona janë dizenjuar pikërisht për këtë qëllim. Ide inspiruese dhe e krijuar me shije për të gjithë ata që dëshirojnë të gatuajnë.

Kablloja e rrymës gratis
Lavatriçe

Lavatriçet VOX

Kapacitet i madh, programe praktike dhe të dizenjuara me kujdes iu janë përshtatur stilit të shpejtë dhe modern të jetesës. Lavatriçet VOX janë të përshtatshme edhe për larjen e rrobave të fëmijëve tanë, kujdesen për lëkurën e ndjeshme, sepse përdorin teknologjinë e avancuar e cila nga rrobat thellësisht heq 7 alergjenët më të shpeshtë dhe 4 lloje të bakterieve. Zgjidhje e mençur.

Mbyllja e sigurtë
Eco-logic system
A+++
Ngrohësi me nikel
Enëlarëse - Gjerësia 60 cm

Enëlarëse 60cm

Përvoja në kuzhinë tanimë bëhet argëtim më i pastër, kurse ju mundeni lirisht të filloni përgatitjen e ushqimeve më të komplikueshme, pa numëruar enët e ndotura.

Mbyllja e sigurtë
Starti i vonuar
12 komplete
Larja e shpejtë 30min
Frigoriferë të kombinuar me frizin poshtë

Frigoriferë të kombinuar me frizin poshtë

Frigoriferi përdoret shumë më shpeshë se sa frizi, kurse artikujt më të përdorur mund ti vendosni aty ku shihen më së miri. Mëngjesi i përgatitur në mënyrë të shëndetshme ose ushqimet që hani natën vonë, të cilat duhet ti kapni me shpejtësi, gjithnjë I keni në lartësi të syve.

Makina për tharjen e rrobave

Makinat për tharjen e rrobave

Parashikuesit e motit shpesh gabohen, prandaj nuk mundeni gjithnjë të llogaritni se me të vërtetë do të jetë ditë me diell. Për këtë arsye tharëset tona të rrobave janë zgjedhje shumë më e sigurt. Kanë kapacitet të madh dhe lehtësojnë hekurosjen e rrobave sepse janë të dizenjuara ashtu që parandalojnë rrudhosjen.

Mbyllja e sigurtë
Mikrovalore montuese

Mikrovalore montuese

Zgjidhje e shpejtë dhe e shijshme. VOX furrat mikrovalore ofrojnë një sërë inovacionesh dhe mund të kënaqeni në performancat e tyre të shkëlqyeshme deri sa përgatiten ushqimet e preferuara. Janë të ndricuara mirë kështu që keni mundësi të përcillni tërë procesin e përgatitjes së ushqimit, por ngutuni sepse orët janë bërë minuta.

Frizët vertikal

Frizët vertikal

Frizi vertical merr shumë pak hapësirë në dyshemenë e shtëpisë tuaj, kurse raftet dhe sirtaret e organizuara mirë, lehtësojnë organizimin dhe gjetjen e ushqimit tuaj.

Vëllim i madh
Puna e qetë
Mbrojtja antibakteriale
Mikser SMX 8023B
Lavatriçe WM 1484 DC inverter
Enëlarëse LC 4745
Seria  ADS314
Furrë montuese EBC415DB
Furrë montuese EBC200MCB
Lavatriçe WM1062Y
Enëlarëse LC 6745
Frigorifer i kombinuar KK 3220 S
Makinë për tharjen e rrobave DM 802
Furrë mikrovalore montuese IMWH-GD202 IX
Friz vertikal VF3200