Frižideri Best Buy
Home Slider WebOS
Nove klime
New Energy Labels Home Slider
Home Slider

Novosti

Dekorativni aspiratori

Dekorativni aspiratori

Hrabra dizajnerska estetika je zadržana, mirisi su otišli nepovratno, kvalitet vazduha je poboljšan, a ambijent vaše kuhinje je dobio dodatnu vrijednost i privlačnost.

Mikrotalasna peć

MIKROTALASNE PEĆI – Sati su postali minuti! Korišćenjem VOX Electronics mikrotalasne peći uštedite vrijeme i električnu energiju.  Za brzo odmrzavanje, podgrijevanje i sprijemanje hrane.

LED Displej
Kombinovani šporeti

Kombinovani šporeti

Kako najbolje riješiti vječitu dilemu šporet na gas ili na struju? Jednostavno, imajte oba – odlično iskombinovana u jednom uređaju. Kada imate obje opcije na raspolaganju, onda ste u prilici da koristite samo njihove prednosti.

Dugme za plin
Velika rerna
Gratis strujni kabl
Dva pleha
Fenovi

FENOVI - VOX Electronics fenovi od sada će Vam još više olakšati namještanje frizure. Uz pomoć vrlo uskog koncentratora, pobrinite se da Vam kosa uvijek bude lijepo oblikovana i njegovana. Jednostavno do savršene frizure.

Usisivači

USISIVAČI – Očistite svoje podove brzo i temeljno! Snažni motori, vrhunska filtracija, tihi rad i veliki radijus djelovanja čine da naši usisivači budu najbolji prijatelj pri čišćenju Vašeg doma – zbogom prljavštini i životinjskim dlakama.

Ugradne rerne

Ugradne rerne

VOX ugradne rerne se ističu elegantnim dizajnom, a brojne napredne funkcije, fleksibilnost i veliki kapacitet garantuju najukusnije pripremljena jela. Prepoznajte ugradnu rernu koja će se savršeno stilski uklopiti u ambijent vaše kuhinje i doprinijeti vašem kulinarskom umijeću.

Turbo rerna
Katalitička rerna
Velika rerna
Gratis strujni kabl
Smart Televizori

PAMETAN TELEVIZOR – PAMETAN IZBOR

U svijetu gde su like, share, comment i twit nove riječi i gdje vam je cjelokupno društvo na ’mreži’ prosto je nezamislivo da niste dio te priče. Upravo zato, riješili smo da vam uz pomoć VOX SMART televizora potpuno olakšamo pristup internetu. Bilo da želite da gledate omiljene video materijale ili slušate muziku na You Tube-u, da četujete sa prijateljima preko Fejsa i Tvitera, uz SMART opciju ćete sve to obavljati na jednom uređaju, brže, lakše i iz fotelje.

Plus, sve u visokoj rezoluciji i još kvalitetnijem zvuku. Budite smart i vi, a i vaš TV.

H.265 HEVC
PVR
Smart
WiFi Integrisan
Mašine za sušenje veša
VOX mašine za sušenje veša

Praktični i pažljivo osmišljeni programi velikog kapaciteta prilagođeni su brzom modernom načinu života. VOX sušilice rublja idealne su kada je u pitanju sušenje osjetljivog rublja.
Sigurnosno zaključavanje
Aspirator CGL 950 IX
Ugradna mikrotalasna peć MWH-GD23W
Šporet GTR 6315 IX
Fen HT 9992
Usisivač SIROCCO 700
Ugradna rerna EBB7500
SERIES  ADS315
Mašina za sušenje veša TDM-800T1G