Masini za susenje alista
Klima Uredjaji
WM1270

Новости

Миксери

МИКСЕРИ – Дробењето на храната никогаш не било полесно. Резултати без компромис. Сигурност на највисоко ниво. Одличните резултати на мешање и дробење за време на Tili.

Машини за перење алишта

Машини за перење

Тие изгледаат елегантни, имаат голем капацитет и, заштеда на енергија, ја зачувуваат природната средина. Сите ваши алишта може да се мијат во само 15 минути. Одличен избор!

Сигурно заклучување
Twin Jet систем
Eco-logic system
A+++
Машини за садови - Ширина 45 сантиметри

Машини за садови 45 сантиметри

Во машина за садови со ширина од 45 сантиметри, зачудувачки е тоа што собира големо количество на храна, а целата кујна во еден момент станува многу попријатна и чиста.

Сигурно заклучување
Одложен почеток
10 комплети
Брзо перење 30 минути
Вградени плочи

Вградени плочи

Ако сакате да вашата вградена плоча целосно се поклопи со вашата кујна, нашите апарати се дизајнирани баш за оваа намена.Инспиративна и вкусно прилагодена идеја за секој што сака да готви.

Сензорски копчиња
Сигурно заклучување
Гратис кабли за струја
Вградени плочи

Вградени плочи

Ако сакате да вашата вградена плоча целосно се поклопи со вашата кујна, нашите апарати се дизајнирани баш за оваа намена.Инспиративна и вкусно прилагодена идеја за секој што сака да готви.

Гратис кабли за струја
Машини за перење алишта

Машини за перење

Тие изгледаат елегантни, имаат голем капацитет и, заштеда на енергија, ја зачувуваат природната средина. Сите ваши алишта може да се мијат во само 15 минути. Одличен избор!

Сигурно заклучување
Eco-logic system
A+++
Греач обложен со  никел
4К Телевизори

РЕВОЛУЦИЈА НА РЕЗОЛУЦИЈА

UHD (Ultra HD) со четири пати повеќе од количеството на пиксели може да прикаже четири пати појасни детали. Ултра HD има резолуција од 3840x2160 пиксели - малку пониска резолуција отколку резолуцијата 4096x2160 гледана на екраните на кино.

WiFi интегриран
Android
H.265 HEVC
PVR
Машини за садови - Ширина 60 сантиметри

Машина за садови - 60 сантиметри

Во машината за садови со ширина од 60 сантиметри, искуството во кујната сега станува чиста забава, и слободно можете да се вклучите во спасувањето на најкомплицираните јадења, без да ги броете валканите садови.

Сигурно заклучување
Одложен почеток
12 комплети
Брзо перење 30 минути
Фрижидери комбинирани со замрзнувач долу

Комбинирани фрижидери со замрзнувач долу

Фрижидерот  се користи многу почесто од замрзнувач, а најчесто користената храна може да биде поставена онаму каде што најдобро се гледа. Здраво подготвени појадоци или доцни ноќни закуски, кои треба да ги добиете со брзина, секогаш се во вашето видно поле.

Машини за сушење алишта

Машини за сушење

Временските метеоролози честопати се мешаат, па не можете секогаш да се потпрете на тоа дали навистина ќе биде сончев ден. Поради тоа, нашиот машини за сушење алишта се многу посигурен избор. Тие имаат голем капацитет и го олеснуваат пеглањето на алиштата, бидејќи се дизајнирани да спречат гужва.

Сигурно заклучување
Вградена микробранова

Вокс микробрановите печки – рерни

Нудат голема иновација и можност да уживате во нивни исклучителни перфоманси додека ги спремате омилените јадења. Добро се осветлени така да сте во можност да го испратите целиот тек на припремањето на јадењата, само побрзајте бидејќи саатите ќе станат минути.

Вертикални замрзнувачи

Вертикални замрзнувачи

Самостоен замрзнувач зафаќа многу малку простор во вашиот дом, а добро организираните полици и фиоки го олеснуваат организирањето и наоѓањето храна.

Голем волумен
Тивко работење
Анти-бактериска заштита
Миксер SMX 8023B
Машина за алишта WM 1484 DC inverter
Машина за садови LC 4745
Вградена плоча EBC415DB
Вградена плоча EBC200MCB
Машина за перење алишта WM1062Y
СЕРИЈА  ADS314
Машина за садови LC 6745
Комбиниран фрижидер КК 3220 Ѕ
Машина за сушење алишта-Сушара DM 802
Вградена микробранова печка IMWH-GD202IX
Вертикален замрзнувач VF3200