VOX electronics е препознатлив бренд за електроника и мали домашни апарати, создаден во 2003 година. Нашата компанија работи глобално, со седиште во Европа, во Белград.
Ние сме меѓународна марка која собра тим од врвни експерти од различни земји од целиот свет во областа на креирање, дизајнирање и производство на електрични уреди за секојдневна употреба.
Нашиот тим му се обраќа на човекот од денешно време и има за цел да ги подобри услугите за производи и услуги на клиентите и, според тоа, да го подобри квалитетот на нашите клиенти.

 Искрено веруваме дека уредите што ги произведуваме, како и самиот живот, секогаш можат да ви бидат повозбудливи, поубави и позабавни отколку што ви се чини, а тоа е пораката што сакаме да ја пренесеме на сите наши клиенти каде и да сте.


МИСИЈА 
Нашата мисија е да одговориме на " best value for money "  според односот на квалитет и цената на потребите на голем број корисници. За да живееме заедно со нашите потрошувачи, постојано ги истражуваме нивните потреби, ги следиме трендовите, усвојуваме нови знаења и ја користиме најновата технологија.

ВИЗИЈА 
Гледаме на напред, нашата иднина е нашиот сојузник во креирањето на новите производи (нови и поквалитетни) производи и услуги.
Секој ден растеме, ние сме конкуренти на пазарот, секогаш високо позиционирани, лидери во обезбедувањето на квалитетната услуга.
ЖИВЕЕМЕ ЗАЕДНО !