ГРИЖА ЗА КОРИСНИЦИ

ГРИЖА ЗА КОРИСНИЦИ

На оваа страница можете да најдете повеќе информации за сервисната поддршка, дополнителни информации за уредите, како и упатства.

Контактирајте не
Контактирајте не

Контактирајте не по телефон за повеќе информации +38122 408 799

Најчесто поставувани прашања
Најчесто поставувани прашања

Ако имате било какви сомнежи, побарајте одговори во делот ЧПП.

 Дали ти треба помош?

Дали ти треба помош?

Vox electronics се стреми секогаш да им ги обезбедува на своите клиенти потребните информации. Погледнете ги врските подолу ако нарачувате резервен дел, сте заинтересирани за сервисирање на овој уред, пријавувате дефект или ви требаат упатства и други документи за вашиот уред.