Idealan par
Bojleri
TV Best Buy
Home Slider WebOS
#livingtogether
Nove klime
New Energy Labels Home Slider
Radno vreme
Home Slider

Novosti

Dekorativni aspiratori

Dekorativni aspiratori

Hrabra dizajnerska estetika je zadržana, mirisi su otišli nepovratno, kvalitet vazduha je poboljšan, a ambijent Vaše kuhinje je dobio dodatnu vrednost i privlačnost.

Mikrotalasna rerna

MIKROTALASNE RERNE – Sati su postali minuti! Korišćenjem VOX Electronics mikrotalasne rerne uštedite vreme i električnu energiju.  Za brzo odmrzavanje, podgrevanje i spremanje hrane. 

Led Displej
Kombinovani šporeti

Kombinovani šporeti

Kako najbolje rešiti večitu dilemu šporet na gas ili na struju? Jednostavno, imajte oba – odlično iskombinovana u jednom uređaju. Kada imate obe opcije na raspolaganju, onda ste u prilici da koristite samo njihove prednosti.

Dugme za plin
Velika rerna
Gratis strujni kabl
Dva pleha
Fenovi

FENOVI -  VOX Electronics fenovi od sada će Vam još više olakšati nameštanje frizure. Uz pomoć vrlo uskog koncentratora, pobrinite se da Vam kosa uvek bude lepo oblikovana i negovana. Jednostavno do savršene frizure.

Usisivači

USISIVAČI – Očistite svoje podove brzo i temeljno! Snažni motori, vrhunska filtracija, tihi rad i veliki radijus delovanja čine da naši usisivači budu najbolji prijatelj pri čišćenju Vašeg doma – zbogom prljavštini i životinjskim dlakama. 

Ugradne rerne

Ugradne rerne

VOX ugradne rerne se ističu elegantnim dizajnom, a brojne napredne funkcije, fleksibilnost i veliki kapacitet garantuju najukusnije pripremljena jela. Prepoznajte ugradnu rernu koja će da se savršeno stilski uklopi u ambijent Vaše kuhinje i doprinese Vašem kulinarskom umeću.

Turbo rerna
Katalitička rerna
Velika rerna
Gratis strujni kabl
Smart Televizori

SMART TELEVIZOR – PAMETAN IZBOR

U svetu gde su like, shere, comment i twit nove reči i gde vam je celokupno društvo na ’mreži’ prosto je nezamislivo da niste deo te priče. Upravo zato, rešili smo da vam uz pomoć VOX SMART televizora potpuno olakšamo pristup internetu. Bilo da želite da gledate omiljene klipove ili slušate muziku na You Tube-u, da četujete sa prijateljima preko Fejsa i Tvitera, ili da se čujete sa porodicom putem Skajpa, uz SMART opciju ćete sve to obavljati na jednom uređaju, brže, lakše i iz fotelje. Plus, sve u visokoj rezoluciji i još kvalitetnijem zvuku. Budite smart i Vi, a i Vaš TV.

H.265 HEVC
PVR
Smart
WiFi integrisan
Mašine za sušenje veša

VOX Mašine za sušenje veša

Veliki kapacitet, praktični i pažljivo dizajnirani programi prilagođeni su brzom savremenom stilu života. VOX mašine za sušenje veša idealne su kada je sušenje osetljivog veša u pitanju.

Sigurnosno zaključavanje
Aspirator CGL 950 IX
Mikrotalasna pećnica MWH-GD23W
Šporet GTR 6315 IX
Fen HT 9992
Usisivač SIROCCO 700
Ugradna rerna EBB 7500
SERIJA  ADS315
Mašina za sušenje veša TDM-800T1G