Info kutak

Blog
10.
Mar
2023
VOX Electronics je proglašen dobitnikom značajnog ICERTIAS Customers’ Friend – Superior Excellence priznanja.  
Blog
03.
Feb
2023
VOX asortiman mašina za pranje veša je bogatiji za jedinstveni SuperSlim model! Najplića mašina na tržištu jedinstvena je zahvaljujući dubini svega 362 mm! Malena mašina je pravo osveženje 
Blog
20.
Jan
2023
Dos-R je inovativni sistem VOX mašina za pranje veša, specijalizovan za precizno automatsko doziranje tečnih deterdženata i omekšivača za veš prilikom svakog pranja.
Blog
15.
Sep
2022
Septembar ume da bude stresan period kako za đake koji se (ponovo) navikavaju na školske obaveze, tako i za roditelje kojima je ova muka počela znatno pre septembra, još u periodu nabavke knjiga i školskog pribora.
Blog
15.
Sep
2022
Neka septembar bude taj mesec! Mesec prvenstveno obeležen povratkom u školske klupe za sve nas simbolično je jedan novi početak. Više obaveza za đake, ali i više njih za roditelje i staratelje pred kojima je zadatak svakodnevne pripreme školaraca za novi dan.
Blog
12.
Sep
2022
Klima uređaje kupujemo najčešće sa jednom namenom: da hladi i/ili greje prostor, a malo ko je upoznat i sa posebnim funkcijama klima uređaja koje se odnose na nama danas preko potrebno, prečišćavanje vazduha. 
Blog
29.
Aug
2022
Potreba za pranjem tkanina se javila u još u davnim vremenima starih civilizacija, a koliko je bilo teško očistiti veš pre pojave automatskih veš mašina i posebnih deterdženata, jasno nam je kada bilo koju vrstu tkanine želimo da operemo na ruke. Čak i tada, na raspolaganju su nam deterdženti koji su posebno napravljeni baš za takve situacije - da lako skinu fleke i ujedno neguju naše ruke.
Blog
26.
Aug
2022
Najbolji pomoćnici u zdravoj ishrani su svakako, blenderi i sokovnici. S obzirom na to da mnogima nije jasna razlika između ova dva aparata, odlučili smo da rešimo sve nedoumice i pomognemo vam da odaberete uređaj po svojoj meri.
Blog
24.
Aug
2022
Vrlo često se dešava da iako tačno ispratimo uputstvo pripreme jela, testo kiflica iznutra ipak ostane živo, meso dobije ugljenu boju, a krompir ostane iznutra sirov… Ovakve situacije su učestala pojava ukoliko ne poznajemo rerne ni njihove programe i funkcije. VOX rerne i šporeti...
Blog
11.
Aug
2022
Kada temperatura pređe 30. podeljak, najradije bismo ostali kod kuće ili u nekom drugom klimatizovanom prostoru, gde je temperatura podešena tako da nam savršeno prija. Od te temperature uglavnom nas deli samo jedan pritsak dugmeta, ali da bi se došlo do takvog izuma bilo je neminovno testiranje ljudske dovitljivosti u oblasti rashlađivanja.
Blog
05.
Aug
2022
Danas, više nego ikada, bitno je da svako od nas vodi računa i brine o životnoj sredini. Mašine za pranje veša su dugo zahtevale veliku potrošnju električne energije i vode, s toga je važilo nepisano pravilo uključuj samo punu mašinu.
Blog
02.
Aug
2022
Dom kao mesto naše sigurnosti i utočišta zahteva posebnu negu. S obzirom na to da je usisavanje površina jedan od glavnih saveznika za čistu sredinu, želimo da vas upoznamo sa posebnim filterom koji će i najsitnije čestice iz vazduha zadržati tamo gde im je i mesto - na samom HEPA filteru.
Info
27.
Oct
2021
Ponosni smo što smo dugogodišnja podrška humanitarnoj emisiji “Radna akcija sa Tamarom”.
Info
22.
Oct
2021
NO Frost frižider i vertikalni zamrzivač u kombinaciji daju neverovatnih 670 litara ukupne zapremine za lakoću svakodnevne upotrebe.
Info
22.
Oct
2021
Uvođenjem nove regulative Evropske Unije došlo je do drastične promene opsega energetskih klasa proizvoda, samim tim i energetskih nalepnica, a svi proizvođači se moraju pridržavati novih propisa. VOX Electronics, kao internacionalni brend nastoji da ponudi svim svojim potrošačima proizvode po najnovijim Evropskim standardima, kao i da bude transparentan i pomogne svakom korisniku da napravi najbolji izbor prilikom kupovine. Naši uređaji ostali su jednako efikasni i ekonomični, a razlog zbog kojeg se uočava drastična promena u označavanju klase energetske efikasnosti je novi način obračuna potrošnje energije, promenjen opseg klasifikacije koji prati nove evropske propise, strožije standarde. VOX Electronics čini najbolje kako bi svoje potrošače upoznao sa najnovijim standardima i regulativom.  
Info
22.
Oct
2021
VOX Electronics, po mišljenju anketiranih potrošača na teritoriji Srbije i BiH, od svih brendova nudi najbolji odnos cene i kvaliteta u određenim kategorijama.
Info
02.
Jun
2021
Donacija VOX
Saveti za magiju u kuhinji
22.
May
2019