Bela tehnika

VOX nudi širok asortiman uređaja bele tehnike koji spajaju moderan dizajn i napredne performanse, kako biste pronašli pravi uređaj po meri vašeg doma. Takođe, svi modeli su dostupni u više boja kako bi odgovarali svakom enterijeru.

Bela tehnika

VOX frižideri ne samo da održavaju namirnice svežim, već se savršeno uklapaju u vaš dizajn kuhinje i olakšavaju svakodnevni život.

Bilo da skladištite velike ili male količine namirnica, u našoj ponudi pronađite vertikalne i horizontalne modele zamrzivača koji odgovaraju svačijim potrebama.

Šporeti za tradicionalan način kuvanja ili potpuno moderni modeli sa ravnom pločom – sve ih možete naći u našoj širokoj ponudi!

Dizajnirani su tako da uz dobar protok i pročišćavanje vazduha, koriste sistem koji tiho i neupadljivo skuplja sve neželjene mirise.

Ko kaže da niste gurman ako želite da pripremite hranu na brzinu? Korišćenjem VOX mikrotalasnih rerni za brzo odmrzavanje i podgrevanje hrane, uživajte u omiljenim ukusima za minut.

Zahvaljujući VOX mašinama za pranje i sušenje veša i specijalnim kombinovanim modelima, veš će se mnogo lakše i brže oprati, osušiti i spremiti za odlaganje.

VOX mašine za pranje sudova neguju posuđe na brižan i delikatan način, tako da postaje čisto i blistavo. Uz njihov izuzetno tihi rad, kuhinja postaje mesto za uživanje, bez brige o zaprljanim sudovima.

NOVO

Kvalitetna izrada, moderan dizajn i efikasne funkcionalnosti VOX bojlera unose jednostavnost u svakodnevni život.

Uklapamo se u vaš životni stil: pronađite baš svaki uređaj ugradne tehnike koji vam je potreban za uštedu prostora i maksimalnu efikasnost.

Praktični aksesoari koji pružaju dodatne benefite za efikasnije korišćenje uređaja.