Frižideri

Frižideri

Side by side frižideri

Side by side frižideri

Side by side frižideri u potpunosti zadovoljavaju sve potrebe i zahteve savremenog životnog stila. Ovi uređaji, pored svojih inovativnih funkcija, donose sofisticiran i velikodušno dat prostor koji može da primi sve namirnice za celu vašu porodicu. Rasporedite svoje namirnice na najpogodniji način i ne secite ih više na polovine.

Kombinovani frižideri sa zamrzivačem dole

Kombinovani frižideri sa zamrzivačem dole

Frižider se upotrebljava mnogo češće nego zamrzivač, a najčešće korišćene namirnice možete da postavite tamo gde se najbolje vide. Zdravo pripremljen doručak ili kasnonoćne grickalice, koje treba da dohvatite na brzinu, uvek su vam u visini očiju.

Kombinovani frižideri sa zamrzivačem gore

Kombinovani frižideri sa zamrzivačem gore

Čuvajte hranu tako da vam je uvek na dohvat ruke. Frižider i zamrzivač u ovoj kombinaciji imaju odvojenu regulaciju temperature tako da postoje dva nezavisne temperaturne zone koje nude veću energetsku efikasnost.

Frižideri sa jednim vratima

Frižideri sa jednim vratima

Sve što vam je potrebno od hrane nalazi se iza jednih vrata, a kuhinja vam izgleda veće i lepše. Zahvaljujući svedenom dizajnu, sa ili bez komore, mogu da ugoste sve što je jednoj porodici potrebno da se kvalitetno hrani.

Vertikalni zamrzivači

Vertikalni zamrzivači

Uspravni zamrzivač zauzima veoma malo podnog prostora u vašem domu, a dobro organizovane police i fioke olakšavaju organizovanje i pronalaženje hrane.

Horizontalni zamrzivači

Horizontalni zamrzivači

Produžite svežinu namirnica uz zamrzivač koji značajno usporava razvoj bakterija održavajući izuzetno nisku vlažnost vazduha. Optimalna cirkulacija vazduha u ovom uređaju uštedeće i električnu energiju, kao i smanjiti potrebu za čestim otapanjem naslaga leda. Unutrašnjost velike zapremine dizajnirana je tako da vam olakša upotrebu i omogući da sva hrana bude na dohvat ruke.