Frižideri sa jednim vratima

Frižideri

VOX frižideri ne samo da održavaju namirnice svežim, već se savršeno uklapaju u vaš dizajn kuhinje i olakšavaju svakodnevni život.

Velika zapremina
Velika zapremina

Uživajte u prostranoj, preglednoj i lepo organizovanoj unutrašnjosti svog frižidera sa velikim kapacitetom. Smestite veće količine namirnica i rasporedite ih prema svojim potrebama i navikama. Neka Vam sve bude pristupačno i na dohvat ruke.

Lako čišćenje unutrašnjosti
Lako čišćenje unutrašnjosti

Unutrašnjost je prilagođena tako da su ivice zaobljene i kablovi sakriveni, pa je čišćenje bezbedno i jednostavno

ZeroClearance
ZeroClearance

Vrata uređaja se otvaraju pod uglom od 90°, pri čemu širina uređaja ostaje ista kao kada su vrata zatvorena. Fioke se nesmetano otvaraju čak i kada je frižider ili zamrzivač smešten u uglu prostorije.

QuickCool
QuickCool

Za izuzetno brzo hlađenje hrane i pića.

OpenDoorAlarm
OpenDoorAlarm

Alarm će se oglasiti ukoliko su vrata uređaja otvorena, ili ukoliko uređaj nije u potpunosti zatvoren. Zatvaranjem vrata alarm se automatski isključuje.

EcoMode
EcoMode

Aktiviranjem režima obezbeđuje optimalna temperatura u uređaju sa manjom potrošnjom energije.

ReverseDoor
ReverseDoor

Zahvaljujući promenljivoj strani otvaranja vrata omogućava se prilagođavanje uređaja prostoru. Korisnik može kombinovati dva uređaja koji će stajati jedan pored drugog - samostojeći firžider i vertikalni zamrzivač ili čak dva frižidera.

Accessories
Accessories

U zavisnosti od modela, praktični aksesoari mogu biti: različiti modeli posuda za led, postolje za jaja, držač za flaše ili korpa u zamrzivaču.

MiniBar
MiniBar

Tih, energetski efikasan i  izuzetno praktičan. Zahvaljujući klasičnom dizajnu i svojoj kompaktnosti, mini bar se sa lakoćom uklapa u svaki prostor.

ModeControl Display
ModeControl Display

Elegantan LED displej omogućava selekciju različitih režima rada, ali nudi i brojne dodatne funkcionalnosti, u odnosu na standardan displej. Korisnik ima mogućnost prilagođavanjatemperature i rada uređaja u skladu sa svojim potrebama.

CoolAir Zone
CoolAir Zone

Ova fioka je najhladniji deo frižidera gde pomoću specijalne tehnologije, hladan vazduh ulazi direktno u fioku, ne utičući na temperaturu ostatka firžidera.  Temperatura vazduha u fioci je idealna za čuvanje  osetljivih namirnica poput mesa i ribe.

LedLighting
LedLighting

LedLighting pruža izuzetnu osvetljenost i jasniju preglednost. Pored znatno bolje osvetljenosti, LED osvetljenje ima duži vek trajanja i štedi električnu energiju.

HumidityControl
HumidityControl

Fioka sa zasebnim Humidity Control slajderom, pomoću kog korisnik podešava cirkulaciju vazduha i nivo vlage za produženu svežinu voća i povrća.

NoFrost
NoFrost

 No Frost tehnologija sprečava formiranje ledenih naslaga na zidovima uređaja i namirnicama, čime se ostvaruje značajna ušteda energije, čuva svežina hrane i olakšava čišćenje i održavanje.

ChildLock Display
ChildLock Display

Aktiviranjem ovog režima se zaključava displej kako ne bi došlo do nenamerne promene režima rada.