Noviteti

Svojim potrošačima neprestano nudimo nove i interesantne uređaje, tehnologije i usluge koje prate svetske trendove. Pogledajte šta je trenutno aktuelno u VOX asortimanu!

Google TV je pametna integrisana platforma za televiziju koja korisnicima omogućava da strimuju omiljene filmove, serije, muziku i igre putem interneta

Pogledajte

Uz tehnologiju pečenja uz pomoć pare sačuvaćete sve vitamine i nutritijente na zdrav način!

Pogledajte

HeatWrap tehnologija uz pomoć 2 nezavisna ventilatora sa grejačem usisava vazduh i raspoređuje ga ravnomerno kroz bočne otvore.

Pogledajte

Novost u našoj ponudi - ugradni set. Staklokeramička ploča sa četiri zone kuvanja i turbo rerna u kompletu za savršenu integraciju u estetiku vašeg kuhinjskog prostora. 

 

Pogledajte

Izuzetan komfor uz kontrolu rerne i ploče uz pomoć mehaničkih kontrolora na rerni.

Pogledajte

Četiri nova 2u1 kombinovana modela su tu da učine rutinu pranja veša znatno bržom! Zahvaljujući ovim modelima koji pružaju benefite dva tipa uređaja, veš će biti opran, osušen i spreman za odlaganje u znatno kraćem roku.

Pogledajte

Kako bi vaša bela tehnika bila na visini zadatka, tu su naši novi univerzalni držači! Idealno su rešenje ukoliko odlučite da svoj par VOX uređaja stavite jedan na drugi: držači pristaju svim modelima pa ih možete iskoristiti za sve kombinacije mašina za pranje i sušenje veša.

Pogledajte

Napravite korak dalje za lični doživljaj svežine! NO Frost frižider KS3755IXF i vertikalni zamrzivač VF3715IXF u kombinaciji prevazilaze pojedinačan uređaj i daju neverovatnih 670 litara za nesputanu lakoću svakodnevne upotrebe i čuvanja namirnica bez kompromisa!

Pogledajte