Noviteti

Svojim potrošačima neprestano nudimo nove i interesantne uređaje, tehnologije i usluge koje prate svetske trendove. Pogledajte šta je trenutno aktuelno u VOX asortimanu!

Trenutno najveće osveženje u domenu pametnih uređaja: VOX webOS Premium smart serija televizora. Otkrijte zašto za ovaj model volimo da kažemo da je pametan preslaba reč prilikom opisivanja svih naprednih performansi koje nudi!

Pogledajte

Četiri nova 2u1 kombinovana modela su tu da učine rutinu pranja veša znatno bržom! Zahvaljujući ovim modelima koji pružaju benefite dva tipa uređaja, veš će biti opran, osušen i spreman za odlaganje u znatno kraćem roku.

Pogledajte

Kako bi vaša bela tehnika bila na visini zadatka, tu su naši novi univerzalni držači! Idealno su rešenje ukoliko odlučite da svoj par VOX uređaja stavite jedan na drugi: držači pristaju svim modelima pa ih možete iskoristiti za sve kombinacije mašina za pranje i sušenje veša.

Pogledajte

Napravite korak dalje za lični doživljaj svežine! NO Frost frižider KS3755IXF i vertikalni zamrzivač VF3715IXF u kombinaciji prevazilaze pojedinačan uređaj i daju neverovatnih 670 litara za nesputanu lakoću svakodnevne upotrebe i čuvanja namirnica bez kompromisa!

Pogledajte