Način isporuke:

Uređaji, koje ste poručili putem internet stranice www.voxelectronics.com, mogu Vam biti isporučeni putem kurirske služba, sa kojom ERG DOO ŠIMANOVCI sarađuje (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas). Pošiljka se isporučuje na adresu za isporuku u vremenskom periodu od 08:00-16:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite na Vašoj adresi lice koje će preuzeti pošiljku. Pre same isporuke neko ćeVas kontaktirati kako bi dogovorio tačno vreme isporuke.
Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Vaša je obaveza da,u mestu prijema,obezbedite prostor u kome je moguće otpakovati uređaj i vizualno ga pregledati i videti da li postoje oštećenja. Ukoliko nije obezbeđen prostoru kome može fizički da se izvrši otpakivanje i provera, isto će se uraditi u najbližoj mogućoj tački mesta isporuke.Ukoliko se prilikom pregleda utvrdi da je aparat oštećen imate pravo da odbijete prijem robe.Po prijemu robe potpisujete dokument kojim potvrđujete da ste uređaj primili u neoštećenom stanju.
Kurir će svaku pošiljku pokušat ida uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je, ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon, koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. U ovom slučaju smatramo da ste odustali od kupovine i vratićemo Vam isplaćen iznos umanjen za troškove neuspešne isporuke, a o ovome ćemo Vas obavestiti putem e-maila. 

Rok isporuke
Poručeni uređaj biće Vam isporučen u najkraćem roku, a u skladu sa našim mogućnostima i zakonskim rokom od 30 dana od zaključenja ugovora.
Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj: 022 408 799 ili putem kontakt forme.


 

.