Ugradna tehnika

Ugradna tehnika

Ugradne ploče

Ugradne ploče za kuvanje

Ako želite da se Vaša ugradna ploča potpuno uklopi u izgled Vaše kuhinje, naši aparati su dizajnirani baš za tu svrhu. Inspirativna i ukusno skrojena ideja za sve koji vole da kuvaju.

Ugradne rerne

Ugradne rerne

VOX ugradne rerne se ističu elegantnim dizajnom, a brojne napredne funkcije, fleksibilnost i veliki kapacitet garantuju najukusnije pripremljena jela. Prepoznajte ugradnu rernu koja će da se savršeno stilski uklopi u ambijent Vaše kuhinje i doprinese Vašem kulinarskom umeću.

Ugradne mašine za pranje sudova

Ugradne mašine za pranje sudova

Moderne i savremene, ali i vrlo neupadljive, ove neumorne kućne pomoćnice nude veliki kapacitet i fleksibilnost tako da mogu da odgovore i najtežim zadacima koje im postavite. Zauzimaju vrlo malo prostora što doprinosi urednosti kuhinje i daje joj atraktivniji izgled.

Ugradni frižideri

Ugradni frižideri

Diskretno i neprimetno se stapaju sa Vašim kuhinjskim ambijentom. U potpunosti zadovoljavaju sve potrebe i zahteve savremenog životnog stila. Nude jednako dobre i napredne funkcije i veliki kapacitet poput standardnih VOX frižidera.

Ugradna mikrotalasna

Ugradne mikrotalasne rerne

Brzo i ukusno rešenje. VOX ugradne mikrotalasne rerne nude obilje inovacija i možete da uživate u njihovim izuzetnim performansama dok spremaju omiljena jela. Lepo su osvetljene tako da ste u prilici da ispratite ceo tok pripreme jela, samo požurite jer su sati postali minuti.