VOX electronics je prepoznatljiv brend za potrošačku elektroniku i male kućne aparate, rođen 2003. godine. Naša kompanija posluje na globalnom nivou, sa sedištem u Evropi, u Beogradu.

Mi smo internacionalni brend koji je okupio tim vrhunskih stručnjaka iz različitih zemalja širom sveta iz oblasti kreiranja, dizajna i proizvodnje električnih uređaja za svakodnevnu upotrebu.

Naš tim se obraća čoveku modernog doba i ciljano radi na unapređenju proizvoda i „customer care“ usluga a samim tim i na poboljšanju kvaliteta života naših potrošača..

Iskreno verujemo da uređaji koje proizvodimo kao i sam život uvek mogu biti uzbudljiviji, lepši i zabavniji nego što nam se čini, i to je poruka koju želimo da prenesemo svim našim kupcima, ma gde se oni nalazili.

 

MISIJA
Naša misija je da „best value for money“ odnosom kvaliteta i cene odgovorimo potrebama velikog broja korisnika.  U želji da živimo zajedno sa našim potrošačima neprestano istražujemo njihove potrebe, pratimo trendove, usvajamo nova znanja i koristimo najnoviju tehnologiju.

 

VIZIJA
Gledamo napred jer nam je budućnost saveznik u kreiranju novih i kvalitetnijih proizvoda i usluga.

Svaki dan rastemo, na tržištu smo konkurentni, uvek visoko pozicionirani, lideri u pruzanju usluga kvalitetnog servisa.

Živimo zajedno.