Na osnovu odredbe čl.12. i čl.26. Zakona o zaštiti potrošača("Sl. glasnik RS", br. 88/2021), svoje cenjene potrošače koji robu kupuju putem naše Internet prodavnice obaveštavamo:
 
Poštovani potrošači,

Prodaja putem VOX Electronics internet sajta www.voxelectronics.comobavlja se u okviru naše registrovane delatnosti i smatra se prodajom na daljinu, a u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača ("Sl. glasnik RS", br. 88/2021) (u daljem tekstu: Zakon). Svi podaci prodavca istaknuti su na dnu svake stranice, zajedno sa adresom za izjavljivanje reklamacije.
Pre kupovine naVOX Electronics internet stranici molimo Vas da pažljivo pročitate Uslove korišćenjai internet prodaje VOX Electronics internet stranice i upoznate se sa navedenim Uslovima (u daljem tekstu: Uslovi). Kupovinom (i korišćenjem) na VOX Electronics internet stranici potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili objavljene Uslove.

ERG DOO ŠIMANOVCI zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove, unošenjem izmena u ovaj tekst. Kako se Uslovi mogu promeniti od Vaše poslednje posete, predlažemo Vam da povremeno posetite ovu internet stranicu i proverite da li je došlo do promene Uslova.

Značenje određenih pojmova:

1. Korisnik je svako lice koje pristupa sajtu www.voxelectronics.com i njegovom sadržaju.
2. Potrošač je fizičko lice koje kupuje uređaj.
3. Prodavac u slučaju kupovine korišćenjem ove internet stranice je ERG DOO ŠIMANOVCI.

Sve informacije koje su Potrošaču potrebne u skladu sa Zakonom, odnosno o kojima je Prodavac dužan da ga obavesti, nalaze se na našoj internet stranici i predočene su u ovim Uslovima.

Kompletan sadržaj objavljen naovoj internet stranici je vlasništvo ERG DOO ŠIMANOVCI i služi jedino u svrhu upoznavanja potrošača sa proizvodima koje ERG DOO ŠIMANOVCI ima u ponudi ili prodajom istih. 

Zabranjeno je koristiti sadržaj objavljen na ovoj internet stranici u svrhe suprotne navedenim, reprodukovati, kopirati odnosno izmeniti ili na bilo koji drugi način zloupotrebiti u javne ili privatne, kako komercijalne tako i nekomercijalne svrhe.

 

UPUTSTVO ZA VRŠENJE INTERNET KUPOVINE

Kupovina na našoj internet stranici je omogućena registrovanim i neregistrovanim kupcima. Registracija nije uslov za obavljanje kupovine, kupovinu je moguće izvršiti i kao gost. Da biste se registrovali, potrebno je da popunite polja na strani REGISTRUJTE SE, a zatim pratite uputstva koja su Vam pristigla na e-mail adresu.
Kada pronađete proizvod(e) koji želite da kupite, potrebno je da odaberete količinu i kliknete na dugme DODAJTE U KORPU.  Ukoliko proizvod nemamo na stanju, klikom na dugme PROVERA DOSTUPNOSTI UREĐAJA otvoriće Vam se prozor pomoću koga ćete nam poslati direktno e-mail sa Vašim upitom. Ukoliko samo želite da se informišete o karakteristikama uređaja potrebno je da kliknete na sliku uređaja ili dugme DETALJNIJE.
Kada završite sa odabirom, klikom na KORPA  u gornjem desnom uglu otvara se stranica sa pregledom svih poručenih proizvoda i poljima koje je potrebno da popunite, kako bi pošiljka stigla na željenu adresu.
Nakon toga, odaberite jedan od dva načina isporuke, a to su lično preuzimanje ili isporuka na željenu adresu. 
Potom odaberite način plaćanja, a ukoliko imate neku napomenu, možete je upisati u polje namenjeno za KOMENTAR
Klikom na dugme POTVRDI potvrđujete da se slažete sa Uslovima, a Vaša porudžbina ulazi u proceduru obrade i preuzimate na sebe obavezu plaćanja poručenog proizvoda. Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-aili telefonskim putem. Nakon realizacije svake kupovine na e-mail adresu stići će Vam potvrdni mail sa nazivom ‘’Potvrda porudžbine’’. Ovaj e-mail sadrži sve relevantne podatke o Vašoj kupovini, koje ste ostavili prilikom poručivanja. Tek nakon dostavljanja potvrde od strane ERG DOO ŠIMANOVCI na Vašu e-mail adresu, ugovor o prodaji se smatra zaključenim. Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. 
Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati početkom naredne nedelje.

Želimo Vam prijatnu kupovinu!
 

CENA PROIZVODA

Prodajne cene istaknute su na sajtu uz svaki proizvod i u cenu je uračunat PDV.

Cene su iskazane u dinarima. Sva plaćenja se vrše u dinarima. Ukoliko se proizvod plaća deviznom karticom, sredstva će se automatski konvertovati u dinare, po kursu poslovne banke prodavca.
 
Cene istaknute za kupljene proizvode smatraju se finalnim cenama na dan porudžbine i naknadne promene cene ne utiču na već realizovanu kupovinu. Cena proizvoda ne uključuje ugradnju, montažu, puštanje u rad, deblokiranje, povezivanje električnog kabla i druge slične radnje.

Nakon realizacije svake kupovinena e-mail adresu stići će Vam potvrdni mail sa nazivom ‘’Potvrda porudžbine’’.Ovaj e-mail sadrži sve relevantne podatke o Vašoj kupovini, koje ste ostavili prilikom poručivanja. Tek nakon dostavljanja potvrde od strane ERG DOO ŠIMANOVCI na Vašu e-mail adresu, ugovor o prodaji se smatra zaključenim.

 

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

ERG DOO ŠIMANOVCI se trudi da karakteristike svih proizvoda na internet stranici budu što preciznije i tačnije definisane. 

ERG DOO ŠIMANOVCI ne garantuje da su sve navedene karakteristike uređaja i slike uređaja 100% tačne i potpune. 

Ukoliko se desi da proizvod koji ste kupili odstupa od navedenih karakteristika na internet stranici, kupljeni proizvod možete vratiti u skladu sa ovim Uslovima.

Slike objavljene na internet stranici www.voxelectronics.com koje se odnose na proizvode ponekad obuhvataju i okruženje proizvoda, kao i predlog dizajna dodatnih elemenata koji se naknadno ugrađuju. Predmet kupovine su isključivo uređaji bez dodatnih elemenata, koji se mogu nalaziti na fotografiji. Ugradna tehnika se prodaje bez panela (fronta) i ručki, koje kupac naknadno ugrađuje i uklapa u svoj enterijer.