Ugradne ploče

Ugradne ploče

Ugradne ploče za kuvanje

Ako želite da se Vaša ugradna ploča potpuno uklopi u izgled Vaše kuhinje, naši aparati su dizajnirani baš za tu svrhu. Inspirativna i ukusno skrojena ideja za sve koji vole da kuvaju.

Sigurnosno zaključavanje
Sigurnosno zaključavanje

Funkcija za sigurnosno zaključavanje je tu da spreči neželjenu aktivaciju uređaja, na primer tokom dečije igre.

Gratis strujni kabl
Gratis strujni kabl

Kada kupite svoj novi šporet, ne morate više posebno da kupujete strujni kabl. Prvi smo na tržištu odlučili da uz svaki VOX šporet isporučujemo i kabl na poklon.

Indukcija
Indukcija

Indukcija - Ova tehnologija omogućava da uređaji brže zagrevaju i troše manje energije. Tehnologija je zasnovana na principu elektromagnetne indukcije, koja stvara struju u dnu posude i na taj način je greje. Indukciona ringla prepoznaje oblik i veličinu posude koja se greje, čime se sprečava gubitak energije kao u slučaju klasičnih ringli. One, takođe, trenutno reaguju na Vaš zahtev za promenom temperature, tako da kafu možete da skuvate za samo dvadesetak sekundi.

Senzorski dugmići
Senzorski dugmići

MAGIJA JEDNOG DODIRA - Samo jednim dodirom odredite podešavanja onako kako odgovaraju jelu koje pripremate i posmatrajte  kako se stvara magija. Po završetku pripreme veoma jednostavno i brzo očistite ploču od nečistoća.