Bela tehnika

Bela tehnika

Frižideri

VOX frižideri

VOX frižideri nisu samo uređaji namenjeni skladištenju temperaturno osetljive hrane. Oni Vam pružaju mogućnost da organizujete prostor na svoj način i da ih savršeno uklopite u kuhinju. Iza njihove proizvodnje stoje godine inovativnog razmišljanja i testiranja koje namirnicama koje kupujete garantuju da će da izdrže test vremena.

Zamrzivači

VOX zamrzivači

Idealni saveznici kada je čuvanje hrane u pitanju. Široka ponuda različitih kapaciteta za različite potrebe.

 

Šporeti

VOX šporeti

U kom stilu uređujete kuhinju? Tradicionalno, moderno, vizionarski, minimalistički, nešto između? Koji god stil da ste odabrali, kod nas ima nečega za Vas. Napredne karakteristike naših uređaja štede vreme potrebno za pripremu jela i hranu čine hrskavijom, sočnijom, slađom, jednom rečju ukusnijom.

Mašine za pranje veša

VOX Mašine za pranje veša

Veliki kapacitet, praktični i pažljivo dizajnirani programi prilagođeni su brzom savremenom stilu života. VOX veš mašine pogodne su i za pranje odeće naših najmlađih, brinu o osetljivoj koži, jer koriste naprednu tehnologiju koja iz veša temeljno uklanja 7 najčešćih alergena i 4 vrste bakterija. Mudar izbor.

Mašine za sušenje veša

VOX Mašine za sušenje veša

Veliki kapacitet, praktični i pažljivo dizajnirani programi prilagođeni su brzom savremenom stilu života. VOX mašine za sušenje veša idealne su kada je sušenje osetljivog veša u pitanju.

Mašine za pranje sudova

VOX Mašine za pranje sudova

VOX mašine za pranje sudova neguju Vaše posuđe na brižan i delikatan način, tako da postaje čisto i blistavo. Uz njihov izuzetno tihi rad, Vaša kuhinja postaje mesto na kojem se samo uživa. 

Bojleri

VOX Bojleri

Kvalitetna izrada, moderan dizajn i efikasne funkcionalnosti VOX bojlera unose jednostavnost u svakodnevni život. U ponudi je veliki izbor modela sa različitim zapreminama i tipovima kontrole za svaki dom, svaku potrebu i dugotrajno, bezbedno korišćenje.

Dodatna oprema za belu tehniku

Dodatna oprema za belu tehniku

Praktični aksesoari koji pružaju dodatne benefite za efikasnije korišćenje uređaja.