Novi sporeti
Novi frizideri
Radno vreme
Crni Frizider
WM1270
OLED TV

Novosti

Dekorativni aspiratori

Dekorativni aspiratori

Hrabra dizajnerska estetika je zadržana, mirisi su otišli nepovratno, kvalitet vazduha je poboljšan, a ambijent vaše kuhinje je dobio dodatnu vrednost i privlačnost.

Mikrotalasna rerna

MIKROTALASNE RERNE – Sati su postali minuti! Korišćenjem VOX Electronics mikrotalasne pećnice uštedite vreme i električnu energiju.  Za brzo odmrzavanje, podgrevanje i spremanje hrane. 

Led Displej
Kombinovani šporeti

Kombinovani šporeti

Kako najbolje rešiti večitu dilemu šporet na gas ili na struju? Jednostavno, imajte oba – odlično iskombinovana u jednom uređaju. Kada imate obe opcije na raspolaganju, onda ste u prilici da koristite samo njihove prednosti.

Dugme za plin
Gratis strujni kabl
Dva pleha
Fenovi

FENOVI -  VOX Electronics fenovi od sada će vam još više olakšati nameštanje frizure. Uz pomoć vrlo uskog koncentratora, pobrinite se da da vam kosa uvek bude lepo oblikovana i negovana. Jednostavno do savršene frizure.

Usisivači

USISIVAČI – Očistite svoje podove brzo i temeljno! Snažni motori, vrhunska filtracija, tihi rad i veliki radijus delovanja čine da naši usisivači budu najbolji prijatelj pri čišćenju Vašeg doma – zbogom prljavštini i životinjskim dlakama. 

Ugradne rerne

Ugradne rerne

VOX ugradne rerne se ističu elegantnim dizajnom, a brojne napredne funkcije, fleksibilnost i veliki kapacitet garantuju najukusnije pripremljena jela. Prepoznajte ugradnu rernu koja će da se savršeno stilski uklopi u ambijent vaše kuhinje i doprinese vašem kulinarskom umeću.

Turbo rerna
Katalitička rerna
Velika rerna
Gratis strujni kabl
Širina 60 cm

Sudomašina 60 cm

Iskustvo u kuhinji sada postaje čista zabava, a vi slobodno možete da se upustite u spremanje najkomplikovanijih jela, bez prebrojavanja zaprljanih posuda.

Odložen start
15 kompleta
Brzo pranje 30min
Sigurnosno zaključavanje
Smart Televizori

SMART TELEVIZOR – PAMETAN IZBOR

U svetu gde su like, shere, comment i twit nove reči i gde vam je celokupno društvo na ’mreži’ prosto je nezamislivo da niste deo te priče. Upravo zato, rešili smo da vam uz pomoć VOX SMART televizora potpuno olakšamo pristup internetu. Bilo da želite da gledate omiljene klipove ili slušate muziku na You Tube-u, da četujete sa prijateljima preko Fejsa i Tvitera, ili da se čujete sa porodicom putem Skajpom, uz SMART opciju ćete sve to obavljati na jednom uređaju, brže, lakše i iz fotelje. Plus, sve u visokoj rezoluciji i još kvalitetnijem zvuku. Budite smart, i vi, a i vaš TV.

WiFi Integrisan
H.265 HEVC
PVR
Smart
Mašine za pranje veša

VOX Veš mašine

Veliki kapacitet, praktični i pažljivo dizajnirani programi prilagođeni su brzom savremenom stilu života. VOX veš mašine pogodne su i za pranje odeće naših najmlađih, brinu o osetljivoj koži, jer koriste naprednu tehnologiju koja iz veša temeljno uklanja 7 najčešćih alergena i 4 vrste bakterija. Mudar izbor.

Brzo pranje 15 minuta
Hladno pranje 20C
Zaštita od alergija
Unbalance control system
Frižideri sa jednim vratima

Frižideri sa jednim vratima

Sve što vam je potrebno od hrane nalazi se iza jednih vrata, a kuhinja vam izgleda veće i lepše. Zahvaljujući svedenom dizajnu, sa ili bez komore, mogu da ugoste sve što je jednoj porodici potrebno da se kvalitetno hrani.

Unutrašnje Led osvetljenje
Velike pregrade za voće i povrće
Antibakterijska zaštita
Led Displej
Mašine za sušenje veša
Sigurnosno zaključavanje
Aspirator CGL 950 IX
Mikrotalasna pećnica MWH-GD23W
Šporet GTR 6315 IX
Fen HT 9992
Usisivač SIROCCO 700
Ugradna rerna EBB 7500
Mašina za pranje sudova LC15A22-IX
SERIJA  ADS315
Mašina za pranje veša WM1270-T1G
Frižider KS 3755 IX
Mašina za sušenje veša TDM-800T1G