Mašine za pranje veša

Pranje i sušenje

Zahvaljujući VOX mašinama za pranje i sušenje veša, kao i specijalnim kombinovanim modelima, veš će biti opran, osušen i spreman za odlaganje znatno lakše i brže.

DelayStart
DelayStart

Aktiviranjem ove opcije moguće je odložiti početak ciklusa pranja i do 24h. Vremenski intervali zavise od modela.

ChildLock
ChildLock

Funkcija za sigurnosno zaključavanje je tu da spreči neželjenu aktivaciju uređaja, na primer tokom dečije igre.

AquaLogic
AquaLogic

Zahvaljujući ovoj tehnologiji, veš mašina sama prepoznaje kada je polovično napunjena. Automatski se pokreće ekološki režim uštede kojim se skraćuje vreme pranja i dodatno štedi vodu i električnu energiju.

UnbalanceControlSystem
UnbalanceControlSystem

U slučaju neravnoteže veša u bubnju, ovaj sistem automatski raspoređuje težinu veša i prilagođava brzinu obrtaja kako bi se postigla optimalna efikasnost centrifuge.

AntiAllergic
AntiAllergic

Dugme za dodatno ispiranje u potpunosti uklanja ostatke deterdženda iz tkanine, pogodan je za pranje odeće za bebe i decu.

Dugme za podešavanje temperature
Dugme za podešavanje temperature

Nakon odabira željenog programa, pritiskom na dugme „Temp.“ dodatno se podešava automatski zadata temperatura. Temperaturu je moguće podesiti i do 90° za pranje belog pamučnog veša.

Inverter motor
Inverter motor

Mašina radi znatno tiše uz nižu potrošnju energije i duži vek trajanja motora.

PearlDrum
PearlDrum

Nova vrsta konstrukcije bubnja mašine za pranje/sušenje veša čini procese pranja i sušenja nežnijim za dodatnu brigu o odeći.

SuperSize Display
SuperSize Display

Displej većih dimenzija za pregledniji prikaz, poput preostalog vremena rada i izabranog režima i drugih bitnih funcija.

Boomerang Cabinet
Boomerang Cabinet

Redizajnirane bočne stranice koje smanjuju vibracije tokom rada mašine i omogućavaju veću stabilnost.

SilentPro Drive
SilentPro Drive

Magnetni inverter BLDC motor smanjuje nivo zvuka, pruža bolje performanse i produžava radni vek uređaja uz dodatnu uštedu energije.

SuperSlim
SuperSlim

Jedinstveni uređaj na tržištu dubine samo 362 mm, nudi sve što i mašina standardnih dimenzija, pa je posebno pogodan za uklapanje u male prostore.

SteamAssist
SteamAssist

Dodatna opcija koja koristi vodenu paru za higijensko pranje u kombinaciji sa svim programima. Visoka temperatura pare omekšava fleke i ostavlja manje izgužvan veš.  

Dos-R
Dos-R

Automatski dozer omogućava optimalnu potrošnju tečnog deterdženta i omekšivača, a jednom napunjen dozer dovoljan je za narednih 20 pranja.

SoftTouch
SoftTouch

Brzo i lako podešavanje dodatnih funkcionalnosti pranja uz displej osetljiv na dodir.