Mašine za pranje veša

Pranje i sušenje

Zahvaljujući VOX mašinama za pranje i sušenje veša, kao i specijalnim kombinovanim modelima, veš će biti opran, osušen i spreman za odlaganje znatno lakše i brže.

ChildLock
ChildLock

Funkcija za sigurnosno zaključavanje je tu da spreči neželjenu aktivaciju uređaja, na primer tokom dečije igre.

AquaLogic
AquaLogic

Zahvaljujući ovoj tehnologiji, veš mašina sama prepoznaje kada je polovično napunjena. Automatski se pokreće ekološki režim uštede kojim se skraćuje vreme pranja i dodatno štedi vodu i električnu energiju.

UnbalanceControlSystem
UnbalanceControlSystem

U slučaju neravnoteže veša u bubnju, ovaj sistem automatski raspoređuje težinu veša i prilagođava brzinu obrtaja kako bi se postigla optimalna efikasnost centrifuge.

AntiAllergic
AntiAllergic

Dugme za dodatno ispiranje toplom vodom, u potpunosti uklanja ostatke deterdženta iz tkanine, pogodan je za pranje odeće za bebe i decu.

Dugme za podešavanje temperature
Dugme za podešavanje temperature

Nakon odabira željenog programa, pritiskom na dugme „Temp.“ dodatno se podešava automatski zadata temperatura. Temperaturu je moguće podesiti i do 90° za pranje belog pamučnog veša.

RapidWash
RapidWash

Dodatna funkcija koja skraćuje trajanje dužih programa pranja uz jednako efikasno pranje, a posebno je pogodna za manje količine veša.

Boomerang Cabinet
Boomerang Cabinet

Redizajnirane bočne stranice koje smanjuju vibracije tokom rada mašine i omogućavaju veću stabilnost.

SilentPro Drive
SilentPro Drive

Iskusite prednosti inverter motora: tiši rad, duži vek trajanja i manja potrošnja energije. Skraćeno pranje do 20% uz odličnu kontrolu radne temperature. BLDC motori pružaju superiorni obrtni moment, efikasnost, pouzdanost i smanjenje buke u poređenju sa četkastim DC motorima, čineći ih pametnim izborom za svaku primenu.

SuperSlim
SuperSlim

Jedinstveni uređaj na tržištu dubine samo 362 mm, nudi sve što i mašina standardnih dimenzija, pa je posebno pogodan za uklapanje u male prostore.

SteamAssist
SteamAssist

Dodatna opcija koja koristi vodenu paru za higijensko pranje u kombinaciji sa svim programima. Visoka temperatura pare omekšava fleke i ostavlja manje izgužvan veš.  

Dos-R
Dos-R

Automatski dozer omogućava optimalnu potrošnju tečnog deterdženta i omekšivača, a jednom napunjen dozer dovoljan je za narednih 20 pranja.

SoftTouch
SoftTouch

Brzo i lako podešavanje dodatnih funkcionalnosti pranja uz displej osetljiv na dodir.

GiantDoor
GiantDoor

Vrata prečnika 510 mm unapređuju iskustvo pranja i olakšavaju punjenje i pražnjenje veš mašine, pružajući veću slobodu i jednostavnost u manipulaciji vešom.

ExtraRinse
ExtraRinse

Dugme za dodatno ispiranje hladnom vodom, u potpunosti uklanja ostatke deterdženta iz tkanine, pogodan je za pranje odeće za bebe i decu.

SuperSize Display
SuperSize Display

Displej većih dimenzija za pregledniji prikaz, poput preostalog vremena rada i izabranog režima i drugih bitnih funkcija.

Delay Start
Delay Start

Aktiviranjem ove opcije moguće je odložiti početak ciklusa pranja i do 24h. Vremenski intervali zavise od modela.

Pearl Drum
Pearl Drum

Nova vrsta konstrukcije bubnja mašine za pranje/sušenje veša čini procese pranja i sušenja nežnijim za dodatnu brigu o odeći.