Mašine za pranje veša

Mašine za pranje veša

VOX Mašine za pranje veša

Veliki kapacitet, praktični i pažljivo dizajnirani programi prilagođeni su brzom savremenom stilu života. VOX veš mašine pogodne su i za pranje odeće naših najmlađih, brinu o osetljivoj koži, jer koriste naprednu tehnologiju koja iz veša temeljno uklanja 7 najčešćih alergena i 4 vrste bakterija. Mudar izbor.

A+++
A+++

ŠTEDITE - Uređaji energetske klase A+++ troše čak 60 odsto manje električne energije u odnosu na energetsku klasu A. 

Antialergijski program
Antialergijski program

DODATNO ISPIRANJE, PRIJATELJ OSETLJIVE KOŽE – ostaci deterdženta u odeći ponekad mogu da izazovu alergijske reakcije kod osoba sa nežnijim tipovima kože, naročito kod dece i odojčadi. Antialergijski program je poseban metod dodatnog ispiranja koji u potpunosti oslobađa tkaninu od zaostalih količina praška.

Brzo pranje 15 minuta
Brzo pranje 15 minuta

MINIMALNA POTROŠNJA ZA MAKSIMALNU HIGIJENU – Kada vodite aktivan život, bilo da svakodnevno trenirate ili menjate garderobu nekoliko puta u toku dana, brzo Vam se nagomila mnogo veša koji više nije za nošenje, ali ni za temeljno pranje. Uz ovaj izuzetno štedljivi program, veš će biti higijenski opran za samo 15 minuta na temperaturi od 30°C, uz minimalnu potrošnju vode i električne energije.

Sigurnosno zaključavanje
Sigurnosno zaključavanje

Funkcija za sigurnosno zaključavanje je tu da spreči neželjenu aktivaciju uređaja, na primer tokom dečije igre.

Unbalance control system
Unbalance control system

UNBALANCE CONTROL SYSTEM – U slučaju neravnoteže veša u bubnju, ovaj sistem automatski preraspoređuje težinu punjenja i prilagođava brzinu obrtanja kako bi se postigla optimalna efikasnost pranja.
 

Veliki displej
Veliki displej

Sjajan novitet u dizajnu panela VOX veš mašina je veliki i inteligentno dizajnirani displej. Pomoću njega se mogu jasnije videti parametri podešene temperature, brzina obrtaja ili odloženi start. Elegantni Supersize displej je obogaćen integrisanim dodatnim funkcijama, koje će odabir programa učiniti lakšim. 

Aqua-logic system
Aqua-logic system

PAMETAN NAČIN DA UŠTEDITE VREME I NOVAC – Zahvaljujući ovoj inovaciji, VOX veš mašina sama prepoznaje kada je polovično napunjena. Automatski se pokreće ekološki program uštede kojim se skraćuje vreme pranja, a potrošnja vode i električne energije smanjuje za 50%.