Automatsko doziranje - Sistem stvoren za uštedu!

Automatsko doziranje - Sistem stvoren za uštedu!
Automatsko doziranje - Sistem stvoren za uštedu!

Dos-R je inovativni sistem VOX mašina za pranje veša, specijalizovan za precizno automatsko doziranje tečnih deterdženata i omekšivača za veš prilikom svakog pranja. 

Nega veša upravo je dostigla vrhunac uz posebnu dozirnu posudu u koju nije neophodno sipati deterdžent prilikom svakog pranja. 

Dobro je poznatno da ukoliko u mašinu sipamo manje deterdženta nego što je potrebno, rizikujemo da fleke ostanu na garderobi. Upravo u želji da se veš što bolje opere, ljudi često sipaju previše deterdženta. Međutim, ni višak deterdženta ne garantuje najbolji ishod. Vremenom se višak hemijskih supstanci taloži u samoj veš mašini, a pri pranju se višak deterdženta zadržava na vešu i dolazi u dodir sa kožom.  

 

Kako funkcioniše automatsko doziranje?

 

Uz specijalan Dos-R sistem, koji posebnom tehnologijom precizno meri količinu veša u bubnju, otklanja se svaka dilema oko optimalne doze koja je potrebna za najbolje rezultate pranja. Automatski dozer na osnovu količine veša definiše potrebnu količinu deterdženta i omekšivača. Koristeći nove VOX WM1288-SAT2T15D mašine za pranje veša, upoznajte se sa svim pogodnostima ovakvog načina doziranja!

Takođe, sa jednim punjenjem odeljka za deterdžent i omekšivač dozira se čak 20 pranja! To znači da kada jednom napunite dozer, možete biti mirni sledećih 20 korišćenja veš mašine, dovoljno je da samo odaberete željeni program. 

Automatsko doziranje nije jedina mogućnost pranja koju vam mašina za pranje veša nudi. Nju možete uključivati po potrebi i primenjivati standardan način pranja uz ubacivanje deterdženata pre ciklusa. 

Uređaji koji imaju sistem automatskog doziranja ostavljaju korisniku i mogućnost korišćenja deterdženta u prahu. Zahvaljujući posebnom odeljku namenjenom upravo za ovu vrstu deterdženta, sami u nju ubacujete željenu količinu za pranje!

Za početak, hajde da se upoznamo sa delovima dozirne posude.

 

1. Prvi odeljak sa leve strane rezervisan je za deterdžent u prašku i ova posuda nema opciju uključivanja automatskog doziranja. Ukoliko želite da koristite deterdžent u prašku u ciklusu pranja, neophodno je da deaktivirate funkciju automatskog doziranja. 

2. Odeljak u sredini namenjen je za tečni omekšivač za veš. Njega možete napuniti i prepustiti sistemu da izvrši stučnu procenu količine koja je neophodna za savršeno mirisan i mekan veš.

3. Na kraju, odeljak za tečni deterdžet se kao i onaj za omekšivač, može napuniti i automatski dozirati prilikom narednih 20 pranja.

Detaljne informacije o aktivaciji pomenutih funkcija možete pronaći u uputstvu uređaja.

 

Nivoi automatskog doziranja

 

Pre nego što odaberete željeni program pranja, doziranje deterdženta i omekšivača možete dodatno podesiti! Osim opcije automatske procene količine, postoje i dodatna tri nivoa: nivo 3 protiv najtvrđih fleka, nivo 2 za srednje prljav veš i nivo 1, koji će malu količinu deterdženta i omekšivača upotrebiti za odabrani program pranja.

Sistem stvoren za uštedu!

 

Svako domaćinstvo će uz Dos-R sistem obezbediti optimalnu potrošnju deterdženta, ali i uštedu vremena koje se posvećuje rutini pranja veša. Specijalna mogućnost memorisanja željenog nivoa doziranja, pruža vam ugodnost pranja veša bez učestalih podešavanja i biranja potrebne doze pri svakom pranju iznova. 

Ukoliko taster za doziranje (deterdženta ili omekšivača) pritisnete i zadržite tako 3 sekunde, nivo doziranja će biti upamćen i važiće prilikom naredne upotrebe.

Ne zaboravite, precizno i stučno automatsko doziranje zavisi od količine veša ubačenog u bubanj. Na taj način se postiže dodatna ušteda u upotrebi deterdženta i omekšivača. Smanjenjem zagađenosti vode, ali i količine hemijskih supstanci, mislimo na naše najbliže!

Dos-R tehnologija obezbeđuje uvek čist i mirisan veš uz minimalan trud i maksimalnu uštedu! 

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Mašine za pranje veša WM1288SAT2T15D
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
36.990,00 RSD

Slični članci

10.
Mar.
Blog
VOX Electronics je proglašen dobitnikom značajnog ICERTIAS Customers’ Friend – Superior Excellence priznanja.  
03.
Feb.
Blog
VOX asortiman mašina za pranje veša je bogatiji za jedinstveni SuperSlim model! Najplića mašina na tržištu jedinstvena je zahvalj...
15.
Sep.
Blog
Septembar ume da bude stresan period kako za đake koji se (ponovo) navikavaju na školske obaveze, tako i za roditelje kojima je ova muka počela znatno...
15.
Sep.
Blog
Neka septembar bude taj mesec! Mesec prvenstveno obeležen povratkom u školske klupe za sve nas simbolično je jedan novi početak. Više obaveza z...
12.
Sep.
Blog
Klima uređaje kupujemo najčešće sa jednom namenom: da hladi i/ili greje prostor, a malo ko je upoznat i sa posebnim funkcijama klima uređaja koje se o...
29.
Aug.
Blog
Potreba za pranjem tkanina se javila u još u davnim vremenima starih civilizacija, a koliko je bilo teško očistiti veš pre pojave automa...
26.
Aug.
Blog
Najbolji pomoćnici u zdravoj ishrani su svakako, blenderi i sokovnici. S obzirom na to da mnogima nije jasna razlika između ova dva aparata, odlučili smo da ...
24.
Aug.
Blog
Vrlo često se dešava da iako tačno ispratimo uputstvo pripreme jela, testo kiflica iznutra ipak ostane živo, meso dobije ugljenu boju, a krompir ostan...