Blog

Blog
10.
Mar
2023
VOX Electronics je proglašen dobitnikom značajnog ICERTIAS Customers’ Friend – Superior Excellence priznanja.  
Blog
03.
Feb
2023
VOX asortiman mašina za pranje veša je bogatiji za jedinstveni SuperSlim model! Najplića mašina na tržištu jedinstvena je zahvaljujući dubini svega 362 mm! Malena mašina je pravo osveženje 
Blog
20.
Jan
2023
Dos-R je inovativni sistem VOX mašina za pranje veša, specijalizovan za precizno automatsko doziranje tečnih deterdženata i omekšivača za veš prilikom svakog pranja.
Blog
15.
Sep
2022
Septembar ume da bude stresan period kako za đake koji se (ponovo) navikavaju na školske obaveze, tako i za roditelje kojima je ova muka počela znatno pre septembra, još u periodu nabavke knjiga i školskog pribora.
Blog
15.
Sep
2022
Neka septembar bude taj mesec! Mesec prvenstveno obeležen povratkom u školske klupe za sve nas simbolično je jedan novi početak. Više obaveza za đake, ali i više njih za roditelje i staratelje pred kojima je zadatak svakodnevne pripreme školaraca za novi dan.
Blog
12.
Sep
2022
Klima uređaje kupujemo najčešće sa jednom namenom: da hladi i/ili greje prostor, a malo ko je upoznat i sa posebnim funkcijama klima uređaja koje se odnose na nama danas preko potrebno, prečišćavanje vazduha. 
Blog
29.
Aug
2022
Potreba za pranjem tkanina se javila u još u davnim vremenima starih civilizacija, a koliko je bilo teško očistiti veš pre pojave automatskih veš mašina i posebnih deterdženata, jasno nam je kada bilo koju vrstu tkanine želimo da operemo na ruke. Čak i tada, na raspolaganju su nam deterdženti koji su posebno napravljeni baš za takve situacije - da lako skinu fleke i ujedno neguju naše ruke.