Info

Info
27.
Oct
2021
Ponosni smo što smo dugogodišnja podrška humanitarnoj emisiji “Radna akcija sa Tamarom”.
Info
22.
Oct
2021
NO Frost frižider i vertikalni zamrzivač u kombinaciji daju neverovatnih 670 litara ukupne zapremine za lakoću svakodnevne upotrebe.
Info
22.
Oct
2021
Uvođenjem nove regulative Evropske Unije došlo je do drastične promene opsega energetskih klasa proizvoda, samim tim i energetskih nalepnica, a svi proizvođači se moraju pridržavati novih propisa. VOX Electronics, kao internacionalni brend nastoji da ponudi svim svojim potrošačima proizvode po najnovijim Evropskim standardima, kao i da bude transparentan i pomogne svakom korisniku da napravi najbolji izbor prilikom kupovine. Naši uređaji ostali su jednako efikasni i ekonomični, a razlog zbog kojeg se uočava drastična promena u označavanju klase energetske efikasnosti je novi način obračuna potrošnje energije, promenjen opseg klasifikacije koji prati nove evropske propise, strožije standarde. VOX Electronics čini najbolje kako bi svoje potrošače upoznao sa najnovijim standardima i regulativom.  
Info
22.
Oct
2021
VOX Electronics, po mišljenju anketiranih potrošača na teritoriji Srbije i BiH, od svih brendova nudi najbolji odnos cene i kvaliteta u određenim kategorijama.
Info
02.
Jun
2021
Donacija VOX