Savršen spoj svežine - Spajanje u SbS

Savršen spoj svežine - Spajanje u SbS
Savršen spoj svežine - Spajanje u SbS

NO Frost frižider i vertikalni zamrzivač u kombinaciji daju neverovatnih 670 litara ukupne zapremine za lakoću svakodnevne upotrebe.

 

Napravite jedinstven uređaj po svojoj meri!

Kombinovanjem benefita ovih zasebnih modela, dobijate jedinstveni proizvod koji prevazilazi pojedinačan uređaj. Ovaj Side by Side, nastao kombinovanjem frižidera KS3755IXF sa vertikalnim zamrzivačem VF3715IXF, je model koji nudi zavidan kapacitet uređaja – uživajte u čuvanju namirnica bez kompromisa, jer su sada i frižiderski i zamrzivački deo podjednako prostrani!

Zero Clearance funkcija ove kombinacije modela omogućava otvaranje vrata pod uglom od 90°, pri čemu širina uređaja ostaje ista kao kada su vrata zatvorena i ne zauzimaju dodatni prostor. Fioke se nesmetano otvaraju čak i kada je frižider smešten u uglu prostorije, što pruža dodatnu uštedu prostora od oko 3cm širine.

 

Korak dalje za lični doživljaj svežine

Oba modela imaju reverzibilna vrata tako da sami birate na kojoj strani će stajati frižider, a na kojoj zamrzivač. Ukoliko poželite da promenite smer otvaranja, položaj ručki ili način spajanja uređaja, oba modela su prilagodljiva i lako se mogu ponovo povezati u jedinstveni Side by Side baš po vašem ukusu.

 

VOX Harmony Line

Pored brojnih benefita kao što su LED displej, LED unutrašnje osvetljenje i podešavanje različitih režima rada, ovaj spoj dva zasebna modela unosi i notu elegancije u vašu kuhinju - zahvaljujući VOX Harmony Line sofisticiranom dizajnu unutrašnjosti, ravnih linija i glatkih površina za više stila i dodatni komfor svakog korisnika.

 

Kako se uređaji spajaju?

Jednostavno i brzo! Iako se oba modela napajaju odvojeno, u samo nekoliko koraka koja su detaljno prikazani u uputstvu za povezivanje uređaja, dobićete jedistveni Side by Side frižider. Bez potrebe za posebnom tehničkom veštinom ili pozivanjem servisera, lako kreirajte svoj savršen spoj svežine!

 

 

 

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

27.
Oct.
Info
Ponosni smo što smo dugogodišnja podrška humanitarnoj emisiji “Radna akcija sa Tamarom”.
22.
Oct.
Info
Uvođenjem nove regulative Evropske Unije došlo je do drastične promene opsega energetskih klasa proizvoda, samim tim i energetskih nalepnica, a svi pr...
22.
Oct.
Info
VOX Electronics, po mišljenju anketiranih potrošača na teritoriji Srbije i BiH, od svih brendova nudi najbolji odnos cene i kvaliteta u određen...