Best Buy Awards

Best Buy Awards
Best Buy Awards

VOX Electronics se pozicionirao kao brend koji uvek nudi proizvode visokog kvaliteta sa cenom po meri korisnika. Prateći potrebe krajnjih potrošača na sve kompleksnijem tržištu, posebnu pažnju posvećujemo odnosu sa korisnicima kako bismo stekli veće poverenje i opravdali njihovu lojalnost. 


Jedan od dokaza da se naš trud prepoznaje je „Best Buy Award“ nagrada za kategoriju televizora (na teritoriji Republike Srbije) i za kategoriju frižidera i zamrzivača (na teritoriji Bosne i Hercegovine), kao proizvoda koji nude najbolji odnos cene i kvaliteta. Nezavisno istraživanje za dobitnika ove nagrade sprovela je internacionalna istraživačka kuća ICERTIAS (International Certification Association) sa sedištem u Cirihu, u Švajcarskoj. 


Posebno smo ponosni na činjenicu da su nas kao dobitnika nagrade odabrali sami kupci, prema svom ličnom iskustvu, kao i iskustvu svojih bližnjih. Pomenuta nagrada predstavlja dokaz da živimo svoju glavnu vrednost (brižnost), koju smo pretočili i u svoj slogan - „Living together“.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

27.
Oct.
Info
Ponosni smo što smo dugogodišnja podrška humanitarnoj emisiji “Radna akcija sa Tamarom”.
22.
Oct.
Info
NO Frost frižider i vertikalni zamrzivač u kombinaciji daju neverovatnih 670 litara ukupne zapremine za lakoću svakodnevne upotrebe.
22.
Oct.
Info
Uvođenjem nove regulative Evropske Unije došlo je do drastične promene opsega energetskih klasa proizvoda, samim tim i energetskih nalepnica, a svi pr...