Dodatna ušteda vode i električne energije uz AquaLogic

Dodatna ušteda vode i električne energije uz AquaLogic
Dodatna ušteda vode i električne energije uz AquaLogic

Danas, više nego ikada, bitno je da svako od nas vodi računa i brine o životnoj sredini. Mašine za pranje veša su dugo zahtevale veliku potrošnju električne energije i vode, s toga je važilo nepisano pravilo uključuj samo punu mašinu.

Zahvaljujući napretku tehnologije i njihovih sistema, VOX mašine za pranje veša razmišljaju umesto nas. U nastavku teksta ćete imati priliku da se upoznate sa AquaLogic sistemom VOX mašina za pranje veša, jednoj u nizu tehnolohija koje rade za planetu, ali i vaš novčanik. Takođe, saznaćete kako da ovaj sistem iskoristite u kombinaciji sa dodatnom DelayStart funkcijom, i izvučete maksimum za svoj ugođaj.

 

Šta je AquaLogic?    

 

Često se desi da nam je potrebno pranje garderobe, ali nemamo dovoljno veša da bismo napunili mašinu. U takvim slučajevima, kod VOX mašina sa AquaLogic sistemom, nije neophodno koristiti maksimalan kapacitet programa pranja koji bi podrazumevao standardnu potrošnju neophodne električne energije i vode.

AquaLogic je savremeni inovativni sistem VOX veš mašina koji automatski prepoznaje težinu garderobe u mašini. Sistem se sam aktivira kada je mašina polovično napunjena i pokreće ekološki režim uštede.

Ne samo da će biti utrošeno manje vode i električne energije, već ne moramo preterano razmišljati ni o vremenu trajanja pranja. Ono će biti skraćeno u skladu sa sistemskom AquaLogic procenom.

Ušteda koja se primećuje - AquaLogic + DelayStart

 

Sada kada smo se već upoznali sa AquaLogic sistemom za uštedu, vreme je da razmotrimo način da se ovaj sistem učini još povoljnijim i u potpunosti prilagoditi svojim potrebama.

Mnoga domaćinstva imaju mogućnost potrošnje električne energije jeftinije tarife. Jeftinija tarifa struje se primenjuje noću. Noćna tarifa ne počinje u isto vreme svuda. U zavisnosti od mesta gde živite, varira i vreme trajanja jeftinije tarife struje.

Međutim, nekada nemamo vremena ili smo previše umorni da bismo čekali početak računanja jeftinije tarife. Takođe, ne želimo da nam vlažan veš ostane u bubnju mašine tokom noći i samim tim rizikujemo da dobije neprijatan miris.

Dakle, želimo da iskoristimo jeftinu struju, ali ne možemo sačekati početak računanja ove tarife; proces pranja treba da se završi otprilike u slično vreme kada ćemo se i probuditi u okviru vremena trajanja tarife jeftinije struje.

Da bismo ispunili sve navedene kriterijume, iskoristićemo dodatnu funkciju VOX mašina za pranje veša koja će uštedu podići na novi nivo.

Gotovo svi modeli VOX mašina za pranje veša imaju mogućnost podešavanja željenog početka pranja - DelayStart funkcija.

Aktiviranjem DelayStart funkcije možete podesiti vreme početka pranja mašine za veš, tako da ona radi tokom tarife jeftinije struje. Ukoliko je mašina polovično napunjena, biće aktivan i sistem AquaLogic.

Obratite pažnju na vreme trajanja programa pranja koji ste odabrali. U uputstvu za korišćenje Vašeg uređaja možete pronaći tačno navedeno vreme trajanja svakog programa pranja.

U uputstvu za korišćenje Vašeg uređaja možete pronaći tačno vreme trajanja svih programa pranja i lako izračunati kada će mašina završiti proces.

 

Kako aktivirati DelayStart funkciju?

 

Nakon što ste u mašinu ubacili veš i deterdžent, odaberite željeni program pranja okretanjem programskog dugmeta. Potom, pritisnite dugme DelayStart kako biste aktivirali funkciju odlaganja početka ciklusa pranja. Na displeju mašine će se prikazati podesivo vreme početka rada. Nakon podešavanja vremena, pritisnite Start/Pause dugme. Odbrojavanje do željenog trenutka početka pranja je počelo, a Vi se možete opustiti.

Brzo i lako prilagodite uređaj sopstvenim potrebama i prepustite VOX mašinama za pranje veša da budu Vaš saveznik u očuvanju životne sredine.

Živimo zajedno uz dodatnu uštedu vremena i novca!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Mašine za pranje veša WM1480T2BINVERTE
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
37.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
36.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
41.990,00 RSD

Slični članci

10.
Mar.
Blog
VOX Electronics je proglašen dobitnikom značajnog ICERTIAS Customers’ Friend – Superior Excellence priznanja.  
03.
Feb.
Blog
VOX asortiman mašina za pranje veša je bogatiji za jedinstveni SuperSlim model! Najplića mašina na tržištu jedinstvena je zahvalj...
20.
Jan.
Blog
Dos-R je inovativni sistem VOX mašina za pranje veša, specijalizovan za precizno automatsko doziranje tečnih deterdženata i omekšivača z...
15.
Sep.
Blog
Septembar ume da bude stresan period kako za đake koji se (ponovo) navikavaju na školske obaveze, tako i za roditelje kojima je ova muka počela znatno...
15.
Sep.
Blog
Neka septembar bude taj mesec! Mesec prvenstveno obeležen povratkom u školske klupe za sve nas simbolično je jedan novi početak. Više obaveza z...
12.
Sep.
Blog
Klima uređaje kupujemo najčešće sa jednom namenom: da hladi i/ili greje prostor, a malo ko je upoznat i sa posebnim funkcijama klima uređaja koje se o...
29.
Aug.
Blog
Potreba za pranjem tkanina se javila u još u davnim vremenima starih civilizacija, a koliko je bilo teško očistiti veš pre pojave automa...
26.
Aug.
Blog
Najbolji pomoćnici u zdravoj ishrani su svakako, blenderi i sokovnici. S obzirom na to da mnogima nije jasna razlika između ova dva aparata, odlučili smo da ...