За сервисот

Од основањето на компанијата во 2003 година, забележавме дека услугата е најважниот сегмент.
Централната служба на VOX електроника има богата мрежа од над 100 овластени сервиси низ цела Србија.
Седиштето на Централната служба е лоцирано во срцето на Нов Белград, во рамките на кој има outlet, каде што можете да купите VOX делови и уреди по намалени цени.
Извештајот за грешка е централизиран и се врши на 022 \ 408-799, преку контакт форма и преку страницата (кликнување на иконата за пријавување).
Секој повик е снимен во нашата база на податоци и се препраќа до најблискиот VOX сервис во вашиот град.
Само на овој начин можете да ги добиете оригиналните резервни делови на VOX, како и професионална услуга и да го задржите правото на вашата гаранција.

VOX централна служба
Tošin Bunar br.179 G, 
11070 Белград
Call Centar
022\ 408 - 799
callcentar@voxelectronics.com