Mbështetja e servisit

Mbështetja e servisit

Në këtë faqe mund të gjeni më shumë informacion rreth mbështetjes së shërbimit, informacione shtesë rreth pajisjeve, si dhe udhëzime.

 Na kontaktoni
Na kontaktoni

Na kontaktoni ne telefon per me shume informacion +38122 408 799

Pyetjet e bëra më shpesh
Pyetjet e bëra më shpesh

Nëse keni ndonjë dyshim, kërkoni përgjigje në seksionin FAQ.

Keni nevojë për ndihmë?

Keni nevojë për ndihmë?

Vox electronics përpiqet që gjithmonë t'u sigurojë klientëve të saj informacionin e nevojshëm. Shikoni lidhjet më poshtë nëse po porositni një pjesë rezervë, nëse jeni të interesuar ta servisoni këtë pajisje, po raportoni një defekt ose keni nevojë për udhëzime dhe dokumente të tjera për pajisjen tuaj.