VOX electronics është brend i mirënjohur për elektronikë konsumuese dhe aparate të vogla shtëpiake, që është krijuar në vitin 2003. Kompania jonë punon në nivel global, me seli në Evropë, në Beograd. 
Ne jemi brend ndërkombëtar i cili grumbullon një ekip të ekspertëve të lartë nga shtete të ndryshme të botës nga fusha e krijimtarisë, dizajnit dhe prodhimtarisë së pajisjeve elektrike për përdorim të përditshëm. 
Ekipi ynë i drejtohet njeriut të kohës moderne dhe synon të punojë në avancimin e produkteve dhe shërbimeve „customer care“ e me këtë edhe në avancimin e kualitetit të jetesës së konsumatorëve tanë. 
Sinqerisht besojmë se pajisjet të cilat i prodhojmë si edhe vetë jeta, gjithmonë mund të jenë interesante, më të bukurua dhe më argëtuese se sa na duket dhe ky është mesazhi të cilin duam t’ia dërgojmë të gjithë konsumatorëve tanë, kudo që janë. 

MISIONI
Misioni ynë është që me marrëdhënien „best value for money“ të kualitetit dhe çmimit t’i përgjigjemi një numri të madh të konsumatorëve. Me shpresë që të jetojmë bashkë me konsumatorët tanë, vazhdimisht hulumtojmë nevojat e tyre, përcjellim trended, aplikojmë njohuri të reja dhe shfrytëzojmë teknologjinë më të re.   

VIZIONI
Shikojmë përpara sepse të ardhmen e kemi aleat në krjimin e produkteve dhe shërbimeve të reja dhe kualitative. 
Rritemi çdo ditë, jemi konkurrent në treg, të pozicionuar gjithmonë lartë, liderë në ofrimin e shërbimeve kualitative. 
Jetojmë së bashku.