Rreth shërbimit

Që nga themelimi i kompanisë në vitin 2003, kemi vënë re se servisi është segmenti më i rëndësishëm. 
Shërbimi qendror i VOX electronics ka një rrjet të pasur prej 100 serviseve të autorizuara në tërë Serbinë.  
Selia e servisit qendror gjendet në zemër të Novi Beogradit, në kuadër të së cilit gjendet edhe outlet, ku mund të bleni pjesë të VOX dhe pajisje me çmime të zbritura. 
Raportimi i prishjes është i centralizuar dhe bëhet përmes numrit të telefonit 022\408-799, me anë të e-mail adresës callcentar@voxelectronics.com dhe me anë të faqes së internetit (duke klikuar në ikonën raportimi i prishjes). 
Çdo thirrje regjistrohet në bazën tonë dhe iu përcillet VOX servisit më të afërm që gjendet në vendin tuaj. 
Vetëm në këtë mënyrë mund të merrni pjesë rezervë origjinale të VOX-it si dhe shërbim profesional dhe të mbani të drejtën për garancinë tuaj. 

VOX Servisi qendror 
Milentija Popovica 9 (Hyrja jugore në Sava Centar), 11070 Beograd
Call Centar
022\ 408 - 799
Forma e Kontaktit