Veš mašine

VOX Perilice rublja

Izgledaju elegantno, imaju veliki kapacitet, i, štedeći električnu energiju, čuvaju prirodnu okolinu. Svo vaše rublje može biti oprano za samo 15 minuta. Praktičan izbor!
Perilica i sušilica rublja Odlična opcija za suvremeni način života gdje je bitan svaki kvadrat prostora. Pranje i sušenje rublja više nisu dvije potpuno odvojene radnje i mogu biti gotove za samo 33 minute! Odjeća ostaje nepogužvana tako da uvijek izgledate doterano.
DelayStart
DelayStart

Aktiviranjem ove opcije moguće je podjesiti, odnosno odložiti početak ciklusa pranja i do 23h. Vremenski intervali zavise od modela.

ChildLock
ChildLock

Funkcija za sigurnosno zaključavanje je tu da spriječi neželjenu aktivaciju uređaja, na primjer tijkom dječije igre.

AquaLogic
AquaLogic

Zahvaljujući ovoj tehnologiji, veš mašina sama prepoznaje kada je polovično napunjena. Automatski se pokreće ekološki režim uštede kojim se skraćuje vrijeme pranja i dodatno štedi vodu i električnu energiju.

UnbalanceControlSystem
UnbalanceControlSystem

U slučaju neravnoteže veša u bubnju, ovaj sistem automatski raspoređuje težinu veša i prilagođava brzinu obrtaja kako bi se postigla optimalna efikasnost centrifuge.

AntiAllergic
AntiAllergic

 Dugme za dodatno ispiranje u potpunosti uklanja ostatke deterdženda iz tkanine, pogodan je za pranje odjeće za bebe i djecu.

Dugme za podešavanje temperature
Dugme za podešavanje temperature

Nakon odabira željenog programa, pritiskom na dugme „Temp.“ dodatno se podešava automatski zadata temperatura. Temperaturu je moguće podjesiti i do 90° za pranje bijelog pamučnog veša.

Inverter motor
Inverter motor

Mašina radi znatno tiše uz nižu potrošnju energije i duži vijek trajanja motora.

PearlDrum
PearlDrum

Nova vrsta konstrukcije bubnja mašine za pranje veša čini proces pranja nježnijim za dodatnu brigu o odjeći.

RapidWash
RapidWash

  Dodatna funkcija koja skraćuje trajanje dužih programa pranja uz jednako efikasno pranje, a posebno je pogodna za manje količine veša.

SuperSize Display
SuperSize Display

Displej većih dimenzija za pregledniji prikaz, poput preostalog vremena rada i izabranog režima i drugih bitnih funkcija.