Novi sporeti
Novi frizideri
Mašine za susenje veša
WM1270

Novosti

Dekorativni aspiratori

Dekorativni aspiratori

Hrabra dizajnerska estetika je zadržana, mirisi su otišli nepovratno, kvalitet vazduha je poboljšan, a ambijent vaše kuhinje je dobio dodatnu vrijednost i privlačnost.

Mikrotalasna peć

MIKROTALASNE PEĆI – Sati su postali minuti! Korišćenjem VOX Electronics mikrotalasne peći uštedite vrijeme i električnu energiju.  Za brzo odmrzavanje, podgrijevanje i sprijemanje hrane.

LED Displej
Kombinovani šporeti

Kombinovani šporeti

Kako najbolje riješiti vječitu dilemu šporet na gas ili na struju? Jednostavno, imajte oba – odlično iskombinovana u jednom uređaju. Kada imate obje opcije na raspolaganju, onda ste u prilici da koristite samo njihove prednosti.

Dugme za plin
Gratis strujni kabl
Dva pleha
Fenovi

FENOVI - VOX Electronics fenovi od sada će vam još više olakšati namještanje frizure. Uz pomoć vrlo uskog koncentratora, pobrinite se da vam kosa uvijek bude lijepo oblikovana i njegovana. Jednostavno do savršene frizure.

Usisivači

USISIVAČI – Očistite svoje podove brzo i temeljno! Snažni motori, vrhunska filtracija, tihi rad i veliki radijus djelovanja čine da naši usisivači budu najbolji prijatelj pri čišćenju Vašeg doma – zbogom prljavštini i životinjskim dlakama.

Mašine za sušenje veša

Mašine za sušenje veša

Prognozeri vremena često griješe, pa ne možete stalno da se oslanjate na to da li će stvarno da bude sunčan dan. Zbog toga su naše mašine za sušenje veša mnogo pouzdaniji izbor. Imaju veliki kapacitet, i olakšavaju peglanje veša jer su dizajnirane tako da se spriječi gužvanje.

Sigurnosno zaključavanje
Mašine za pranje veša

Mašine za pranje veša

Izgledaju elegantno, imaju veliki kapacitet, i, štedeći električnu energiju, čuvaju prirodnu okolinu. Sav vaš veš može da bude opran za samo 15 minuta. Praktičan izbor!

Eco-logic system
A+++
Niklovan grijač
Brzo pranje 15 minuta
Ugradne rerne

Ugradne rerne

VOX ugradne rerne se ističu elegantnim dizajnom, a brojne napredne funkcije, fleksibilnost i veliki kapacitet garantuju najukusnije pripremljena jela. Prepoznajte ugradnu rernu koja će se savršeno stilski uklopiti u ambijent vaše kuhinje i doprinijeti vašem kulinarskom umijeću.

Turbo rerna
Katalitička rerna
Velika rerna
Gratis strujni kabl
Sudo mašine - Širina 60 cm

Sudomašina 60cm

Iskustvo u kuhinji sada postaje čista zabava, a vi slobodno možete da se upustite u spremanje najkomplikovanijih jela, bez prebrojavanja zaprljanih posuda.

Odložen start
15 kompleta
Brzo pranje 30min
Sigurnosno zaključavanje
Smart Televizori

PAMETAN TELEVIZOR – PAMETAN IZBOR

U svijetu gde su like, share, comment i twit nove riječi i gdje vam je cjelokupno društvo na ’mreži’ prosto je nezamislivo da niste dio te priče. Upravo zato, riješili smo da vam uz pomoć VOX SMART televizora potpuno olakšamo pristup internetu. Bilo da želite da gledate omiljene video materijale ili slušate muziku na You Tube-u, da četujete sa prijateljima preko Fejsa i Tvitera, uz SMART opciju ćete sve to obavljati na jednom uređaju, brže, lakše i iz fotelje.

Plus, sve u visokoj rezoluciji i još kvalitetnijem zvuku. Budite smart, i vi, a i vaš TV.

WiFi Integrisan
H.265 HEVC
PVR
Smart
Frižideri sa jednim vratima

Frižideri sa jednim vratima

Sve što vam je potrebno od hrane nalazi se iza jednih vrata, a kuhinja vam izgleda veće i ljepše. Zahvaljujući svedenom dizajnu, sa ili bez komore, mogu da ugoste sve što je jednoj porodici potrebno da se kvalitetno hrani.

No frost
Velika zapremina
Unutrašnje Led osjvetljenje
Antibakterijska zaštita
Aspirator CGL 950 IX
Ugradna mikrotalasna peć MWH-GD23W
Šporet GTR 6315 IX
Fen HT 9992
Usisivač SIROCCO 700
Mašina za sušenje veša TDM-800T1G
Veš mašina WM1270-T1G
Ugradna rerna EBB7500
Sudo mašina LC15A22IX
SERIES  ADS315
Frižider KS 3755 IX