Frižideri sa jednim vratima

Frižideri sa jednim vratima

Sve što Vam je potrebno od hrane nalazi se iza jednih vrata, a kuhinja Vam izgleda veće i ljepše. Zahvaljujući svedenom dizajnu, sa ili bez komore, mogu da ugoste sve što je jednoj porodici potrebno da se kvalitetno hrani.

Velika zapremina
Velika zapremina

NEVJEROVATNA VELIČINA KAO GLAVNA OSOBINA - Uživajte u prostranoj, preglednoj i lijepo organizovanoj unutrašnjosti svog frižidera sa velikim kapacitetom. Smjestite veće količine namirnica i rasporedite ih prema svojim potrebama i navikama. Neka Vam sve bude pristupačno i na dohvat ruke.

Jednostavno čišćenje unutrašnjosti
Jednostavno čišćenje unutrašnjosti
ZeroClearance
ZeroClearance

Vrata uređaja se otvaraju pod uglom od 90°, pri čemu širina uređaja ostaje ista kao kada su vrata zatvorena. Ladice se nesmetano otvaraju čak i kada je frižider ili zamrzivač smješten u uglu prostorije.

QuickCool
QuickCool

Za izuzetno brzo hlađenje hrane i pića.

OpenDoorAlarm
OpenDoorAlarm

Alarm će se oglasiti ukoliko su vrata uređaja otvorena, ili ukoliko uređaj nije u potpunosti zatvoren. Zatvaranjem vrata alarm se automatski isključuje.

EcoMode
EcoMode

Aktiviranjem režima obezbeđuje optimalnu temperaturu u uređaju sa manjom potrošnjom energije.

ReverseDoor
ReverseDoor

Zahvaljujući promjenljivoj strani otvaranja vrata omogućava se prilagođavanje uređaja prostoru. Korisnik može kombinovati dva uređaja koji će stajati jedan pored drugog - samostojeći frižider i vertikalni zamrzivač ili čak dva frižidera.

Accessories
Accessories

U zavisnosti od modela, praktični aksesoari mogu biti: različiti modeli posuda za led, postolje za jaja, držač za flaše ili korpa u zamrzivaču.

MiniBar
MiniBar

Tih, energetski efikasan i  izuzetno praktičan. Zahvaljujući klasičnom dizajnu i svojoj kompaktnosti, mini bar se sa lakoćom uklapa u svaki prostor.

ModeControl Display
ModeControl Display

Elegantan LED displej omogućava selekciju različitih režima rada, ali nudi i brojne dodatne funkcionalnosti, u odnosu na standardni displej. Korisnik ima mogućnost prilagođavanja temperature i rada uređaja u skladu sa svojim potrebama.

CoolAir Zone
CoolAir Zone

Ova ladica je najhladniji dio frižidera gdje pomoću specijalne tehnologije, hladan vazduh ulazi direktno u ladicu, ne utičući na temperaturu ostatka frižidera.  Temperatura vazduha u ladici je idealna za čuvanje osjetljivih namirnica poput mesa i ribe.

LedLighting
LedLighting

LedLighting pruža izuzetnu osvjetljenost i jasniju preglednost unutrašnjosti uređaja. Pored znatno bolje osvjetljenosti, LED osvjetljenje ima duži vijek trajanja i štedi električnu energiju.

HumidityControl
HumidityControl

Ladica sa zasebnim Humidity Control slajderom, pomoću kog korisnik podešava cirkulaciju vazduha i nivo vlage za produženu svježinu voća i povrća.

NoFrost
NoFrost

 No Frost tehnologija spriječava formiranje ledenih naslaga na zidovima uređaja i namirnicama, čime se ostvaruje značajna ušteda energije, čuva svježina hrane i olakšava čišćenje i održavanje.

ChildLock Display
ChildLock Display

Aktiviranjem ovog režima se zaključava displej kako ne bi došlo do nenamjerne promjene režima rada.