Kombinovani frižideri sa zamrzivačem dolje

Kombinovani frižideri sa zamrzivačem dolje

Kombinovani frižideri sa zamrzivačem dolje

Frižider se upotrebljava mnogo češće nego zamrzivač, a najčešće korišćene namirnice možete da postavite tamo gdje se najbolje vide. Zdravo pripremljen doručak ili kasnonoćne grickalice, koje treba da dohvatite na brzinu, uvijek su vam u visini očiju.

Dispanzer za vodu
Dispanzer za vodu

GUTLJAJ SVJEŽINE U SVAKOM TRENUTKU - Osvježite se čašom hladne vode u svako doba, direktno iz frižidera, bez otvaranja vrata, zahvaljujući ugrađenom dispenzeru za vodu.

Multi cooling sistem
Multi cooling sistem

RAVNOMJERNO HLAĐENJE - Svaki kutak vašeg frižidera imaće istu temperaturu zahvaljujući novom ventilacionom sistemu. Hladan vazduh konstantno kruži oko svake police, obezbjeđujući ravnomjerno i stabilno hlađenje čitave unutrašnjosti frižidera. 

No frost
No frost

BEZ NASLAGA LEDA Zaboravite na mukotrpno struganje leda sa zidova frižidera, zaleđene fioke i zamrznute namirnice. Revolucionarna No Frost tehnologija spriječava formiranje ledenih naslaga u unutrašnjosti frižidera, čime se ostvaruje značajna ušteda energije, čuva svježina namirnica i olakšava čišćenje i održavanje uređaja. 

Velika zapremina
Velika zapremina

NEVJEROVATNA VELIČINA KAO GLAVNA OSOBINA - Uživajte u prostranoj, preglednoj i lijepo organizovanoj unutrašnjosti svog frižidera sa velikim kapacitetom. Smjestite veće količine namirnica i rasporedite ih prema svojim potrebama i navikama. Neka vam sve bude pristupačno i na dohvat ruke.

Tihi rad
Tihi rad

ZA MIRAN SAN - Zahvaljujući savremenoj tehnologiji,  VOX frižideri rade gotovo nečujno. Toliko su tihi da ih, ukoliko želite, možete slobodno postaviti i u spavaćoj sobi. 

Antibakterijska zaštita
Antibakterijska zaštita

BEZ NEPRIJATNIH MIRISA - Bez obzira na to koju količinu i koliko različite hrane imate u frižideru,  prijatni mirisi i svježina je ono što ćete uvijek dobiti. Specijalni materijali onemogućavaju formiranje slojeva bakterija, čime se održava svježina i otklanja uzrok neprijatnih mirisa.

LED Displej
LED Displej

LED DISPLAY ​​​​​​- Spoljašnji LED display na vratima uređaja omogućava jednostavnu kontrolu i podešavanja temperature, jednim dodirom.

 

Velike pregrade za voće i povrće
Velike pregrade za voće i povrće

BAŠTA U KUĆI - Opustite se na pijaci i iskoristite svaku povoljnu sezonsku ponudu. Velike pregrade, u koje staje čitava dinja ili lubenica, osmišljene su da bi vaše zalihe svježeg voća i povrća bile veće i trajale duže. Tako štedite i vrijeme, jer se smanjuje potreba za čestim odlaženjem u nabavku.

Unutrašnje Led osjvetljenje
Unutrašnje Led osjvetljenje

UNUTRAŠNJE LED OSVJETLJENJE ​​​​​​- Efikasno LED osvetljenje traje duže od običnih sijalica, štedi energiju i pruža ujednačen, jasan pregled sadržaja u uređaju.