Ugradne rerne

Ugradne rerne

Ugradne rerne

VOX ugradne rerne se ističu elegantnim dizajnom, a brojne napredne funkcije, fleksibilnost i veliki kapacitet garantuju najukusnije pripremljena jela. Prepoznajte ugradnu rernu koja će se savršeno stilski uklopiti u ambijent vaše kuhinje i doprinijeti vašem kulinarskom umijeću.

Katalitička rerna
Katalitička rerna

MANJE MASNOĆE ZA VIŠE ČISTOĆE - Zadnja stranica rerne obložena je specijalnim slojem katalizatora koji na temperaturi pečenja upija masnoće. Zahvaljujući ovoj tehnološkoj inovaciji spriječava se formiranje tvrdokornih naslaga nečistoće na zidovima rerne, pa je redovno čišćenje i održavanje mnogo lakše i efikasnije.

Turbo rerna
Turbo rerna

HRSKAVO SA SVIH STRANA - Ventilator oko kojeg se nalazi kružni grijač osigurava optimalnu cirkulaciju vrućeg vazduha u rerni. Rezultat je ravnomjerno pečenje svih namirnica i hrskava tekstura jela.  

Velika rerna
Velika rerna

VIŠE PROSTORA ZA VELIKA DJELA - Kapacitet od čak 65 litara čini ovu rernu jednom od najvećih na tržištu. Nezamjenljiva je za velika porodična okupljanja i slavlja. Brzo i efikasno ispecite obilno posluženje, uz uštedu vremena i energije.

Gratis strujni kabl
Gratis strujni kabl

Kada kupite svoj novi šporet, ne morate više posebno da kupujete strujni kabl. Prvi smo na tržištu odlučili da uz svaki VOX šporet isporučujemo i kabl na poklon.

Dva pleha
Dva pleha

Kombinujte dva jela istovremeno ili ispecite veće količine istog jela – uz dva pleha za pečenje možete slobodno da se prepustite svojim kulinarskim fantazijama.