VOX electronics je prepoznatljiv brend za potrošačku elektroniku i male kućne aparate, rođen 2003. godine. Naša kompanija posluje na globalnom nivou, sa sjedištem u Evropi, u Beogradu.
Mi smo internacionalni brend koji je okupio tim vrhunskih stručnjaka iz različitih zemalja širom svijeta iz oblasti kreiranja, dizajna i proizvodnje električnih uređaja za svakodnevnu upotrebu.
Naš tim se obraća čovjeku modernog doba i ciljano radi na unapređenju proizvoda i „customer care“ usluga a samim tim i na poboljšanju kvaliteta života naših potrošača.
Iskreno vjerujemo da uređaji koje proizvodimo kao i sam život uvijek mogu biti uzbudljiviji, ljepši i zabavniji nego što nam se čini, i to je poruka koju želimo da prenesemo svim našim kupcima, ma gdje se oni nalazili.
 
MISIJA

Naša misija je da „best value for money“ odnosom kvaliteta i cijene odgovorimo potrebama velikog broja korisnika.  U želji da živimo zajedno sa našim potrošačima neprestano istražujemo njihove potrebe, pratimo trendove, usvajamo nova znanja i koristimo najnoviju tehnologiju.
 
VIZIJA

Gledamo naprijed jer nam je budućnost saveznik u kreiranju novih i kvalitetnijih proizvoda i usluga.
Svaki dan rastemo, na tržištu smo konkurentni, uvijek visoko pozicionirani, lideri u pružanju usluga kvalitetnog servisa.
Živimo zajedno.