SAVRŠEN SPOJ SVJEŽINE

 

Napravite jedinstven uređaj po svojoj mjeri!

 

Kombinovanjem benefita ovih zasebnih modela, dobijate jedinstveni proizvod koji prevazilazi pojedinačan uređaj. Ovaj Side by Side, nastao kombinovanjem frižidera KS3755IXF sa vertikalnim zamrzivačem VF3715IXF, je model koji nudi zavidan kapacitet uređaja – uživajte u čuvanju namirnica bez kompromisa, jer su sada i frižiderski i zamrzivački dio podjednako prostrani!

Zero Clearance funkcija ove kombinacije modela omogućava otvaranje vrata pod uglom od 90°, pri čemu širina uređaja ostaje ista kao kada su vrata zatvorena i ne zauzimaju dodatni prostor. Fioke se nesmetano otvaraju čak i kada je frižider smješten u uglu prostorije, što pruža dodatnu uštedu prostora od oko 3cm širine.

 

Korak dalje za lični doživljaj svježine

 

Oba modela imaju reverzibilna vrata tako da sami birate na kojoj strani će stajati frižider, a na kojoj zamrzivač. Ukoliko poželite promijeniti smjer otvaranja, položaj ručki ili način spajanja uređaja, oba modela su prilagodljiva i lako se mogu ponovo povezati u jedinstveni Side by side baš po vašem ukusu.

                                                                                   VOX Harmony Line

 

Pored brojnih benefita kao što su LED displejLED unutrašnje osvjetljenje i podešavanje različitih režima rada, ovaj spoj dva zasebna modela unosi i notu elegancije u vašu kuhinju - zahvaljujući VOX Harmony Line sofisticiranom dizajnu unutrašnjosti, ravnih linija i glatkih površina za više stila i dodatni komfor svakog korisnika. 

 

                                                                                                                                         Kako se uređaji povezuju?

 

Jednostavno i brzo! Iako se oba modela napajaju odvojeno, u samo nekoliko koraka koja su detaljno opisana u uputstvu za povezivanje uređaja, dobićete jedinstveni Side by Side frižider. Bez potrebe za posebnom tehničkom vještinom ili pozivanjem servisera, lako kreirajte svoj savršen spoj svježine!

                          KOMPATIBILNI MODELI U INOX I BIJELOJ BOJI