Smart Televizori

Smart Televizori

PAMETAN TELEVIZOR – PAMETAN IZBOR

U svijetu gde su like, share, comment i twit nove riječi i gdje vam je cjelokupno društvo na ’mreži’ prosto je nezamislivo da niste dio te priče. Upravo zato, riješili smo da vam uz pomoć VOX SMART televizora potpuno olakšamo pristup internetu. Bilo da želite da gledate omiljene video materijale ili slušate muziku na You Tube-u, da četujete sa prijateljima preko Fejsa i Tvitera, uz SMART opciju ćete sve to obavljati na jednom uređaju, brže, lakše i iz fotelje.

Plus, sve u visokoj rezoluciji i još kvalitetnijem zvuku. Budite smart i Vi, a i Vaš TV.

H.265 HEVC
H.265 HEVC

MANJE POSTAJE VIŠE - Kako se iskreno trudimo da svojim korisnicima pružimo najbolje, naši televizori posjeduju HEVC H.265 - novi standard video kompresije. Kao i kod svog prethodnika H.264, i H.265 njeguje visok kvalitet slike, ali sa duplo manjim korišćenjem protoka mreže. H.265 podiže video kompresiju na viši nivo i ovako kompresovana slika će prikazati mnogo više detalja.

NETFLIX
NETFLIX

UŽIVANJE NA DUGME - Zar nije sjajan osjećaj kada ušuškani, jedete kokice i gledate omiljenu seriju? Upravo zato VOX televizori imaju unaprijed instaliranu Netflix aplikaciju, ali i posebno dugme na daljinskom upravljaču za brže i lakše pokretanje aplikacije. Vaše je samo da se udobno smjestite, pronađete dobro društvo, uplatite odgovarajući paket i jednim klikom zapratite avanture raznih filmskih junaka u Vašem kućnom bioskopu.

PVR
PVR

ZAMRZNITE VRIJEME - Zaboravite na vrijeme kada ste panično žurili kući kako ne biste propustili omiljenu emisiju, kviz ili film. Zaboravite i na svađe jer se u isto vrijeme na različitim kanalima daje ’najvažnija’ utakmica i ’ključna’ epizoda omiljene serije. Pomoću PVR-a više nema žaljenja za propuštenim sadržajima jer će ga PVR snimiti, a Vi ga možete pogledati kad god Vam bude najviše odgovaralo.

WiFi Integrisan
WiFi Integrisan

PAMETNIJI I OD NAJPAMETNIJEG - Wi-Fi integrated SMART televizori već imaju ugrađen Wi-Fi kao svoj integralni dio. Omogućeno Vam je korišćenje multifunkcionalnosti Smart TV-a na brži i jednostavniji način.

Smart
Smart

PAMETAN TELEVIZOR – PAMETAN IZBOR -  U svijetu gde su like, share, comment i twit nove riječi i gdje vam je cjelokupno društvo na ’mreži’ prosto je nezamislivo da niste dio te priče. Upravo zato, riješili smo da Vam uz pomoć VOX SMART televizora potpuno olakšamo pristup internetu. Bilo da želite da gledate omiljene video materijale ili slušate muziku na You Tube-u, da četujete sa prijateljima preko Fejsa i Tvitera, uz SMART opciju ćete sve to obavljati na jednom uređaju, brže, lakše i iz fotelje.

Plus, sve u visokoj rezoluciji i još kvalitetnijem zvuku. Budite smart, i vi, a i vaš TV.

 

dbx-tv
dbx-tv

Uživajte u potpuno novom osjećaju zvuka - Kombinacijom tri najnovije napredne tehnologije (Total SonicTM, Total VolumeTM i Total SurroundTM), dbx-tv Vam donosi potpuno uživanje i novi osjećaj zvuka sa Vašeg televizora.

Total SonicTM je tehnologija pomoću koje televizor pruža bogate, duboke basove, oštre visoke tonove i 3D surround zvuke; Total VolumeTM je tehnologija najefikasnije kontrole jačine zvuka na televizorima; Total SurroundTM je tehnologija pomoću koje zvuk obuhvata gledaoce u impresivnom doživljaju slušanja, koristeći ugrađene zvučnike na televizoru.