Veš mašine

VOX Perilice rublja

Izgledaju elegantno, imaju veliki kapacitet, i, štedeći električnu energiju, čuvaju prirodnu okolinu. Svo vaše rublje može biti oprano za samo 15 minuta. Praktičan izbor!
Perilica i sušilica rublja Odlična opcija za savremeni način života gdje je bitan svaki kvadrat prostora. Pranje i sušenje rublja više nisu dvije potpuno odvojene radnje i mogu biti gotove za samo 33 minute! Odjeća ostaje nepogužvana tako da uvijek izgledate doterano.
ChildLock
ChildLock

Ova funkcija je tu da spriječi neželjenu aktvaciju uređaja, kao na primjer tijekom dječje igre.

AquaLogic
AquaLogic

Zahvaljujući ovoj tehnologiji, veš mašina sama prepoznaje kada je polovično napunjena. Automatski se pokreće ekološki režim uštede kojim se skraćuje vrijeme pranja i dodatno štedi vodu i električnu energiju.

UnbalanceControlSystem
UnbalanceControlSystem

U slučaju neravnoteže veša u bubnju, ovaj sistem automatski raspoređuje težinu veša i prilagođava brzinu obrtaja kako bi se postigla optimalna efikasnost centrifuge.

AntiAllergic
AntiAllergic

Dugme za dodatno ispiranje u potpunosti uklanja ostatke deterdženda iz tkanine, pogodan je za pranje odjeće za bebe i djecu.

Dugme za podešavanje temperature
Dugme za podešavanje temperature

Nakon odabira željenog programa, pritiskom na dugme „Temp.“ dodatno se podešava automatski zadata temperatura. Temperaturu je moguće podjesiti i do 90° za pranje bijelog pamučnog veša.

RapidWash
RapidWash

Dodatna funkcija koja skraćuje trajanje dužih programa pranja uz jednako efikasno pranje, a posebno je pogodna za manje količine veša.

Boomerang Cabinet
Boomerang Cabinet

Redizajnirane stranice koje smanjuju vibracije tijekom rada perilice i omogućuju veću stabilnost.

SilentPro Drive
SilentPro Drive

Magnetski inverterski BLDC motor smanjuje razinu buke, osigurava bolje performanse i produljuje radni vijek uređaja uz dodatnu uštedu energije.

SuperSlim
SuperSlim

Jedinstveni uređaj na tržištu s dubinom od samo 362 mm, nudi sve što i perilica standardnih dimenzija, stoga je posebno pogodan za ugradnju u male prostore.

SteamAssist
SteamAssist

Dodatna opcija koja koristi paru za higijensko pranje u kombinaciji sa svim programima. Visoka temperatura pare omekšava mrlje i ostavlja manje zgužvano rublje.

Dos-R
Dos-R

Omogućuje optimalnu potrošnju tekućeg deterdženta i omekšivača, a napunjena posuda dovoljna je za sljedećih 20 pranja.

SoftTouch
SoftTouch

Brzo i jednostavno podešavanje dodatnih funkcija pranja sa zaslonom osjetljivim na dodir.

GiantDoor
GiantDoor

Vrata prečnika 510 mm unapređuju iskustvo pranja i olakšavaju punjenje i pražnjenje veš mašine, pružajući veću slobodu i jednostavnost u manipulaciji vešom.

ExtraRinse
ExtraRinse

Dugme za dodatno ispiranje hladnom vodom, u potpunosti uklanja ostatke deterdženta iz tkanine, pogodan je za pranje odeće za bebe i decu.

SuperSize Display
SuperSize Display

Displej većih dimenzija za pregledniji prikaz, poput preostalog vremena rada i izabranog režima i drugih bitnih funkcija.

Delay Start
Delay Start

Aktiviranjem ove opcije moguće je odložiti početak ciklusa pranja i do 24h. Vremenski intervali zavise od modela.

Pearl Drum
Pearl Drum

Nova vrsta konstrukcije bubnja mašine za pranje/sušenje veša čini procese pranja i sušenja nežnijim za dodatnu brigu o odeći.