Šporeti

Šporeti

Električni šporeti

Električni šporeti

Otkrijte koliko je ravnomjerno zagrijevanje hrane, zapravo, važan sastojak za dobijanje divnih ukusa. Sada možete da spremate hranu na najbolji način, da joj održite intenzivan ukus i da isprobate sve one recepte za delikatesna jela koji se u vašoj porodici čuvaju generacijama.

Kombinovani šporeti

Kombinovani šporeti

Kako najbolje riješiti vječitu dilemu šporet na gas ili na struju? Jednostavno, imajte oba – odlično iskombinovana u jednom uređaju. Kada imate obje opcije na raspolaganju, onda ste u prilici da koristite samo njihove prednosti.

Plinski šporeti sa električnom rernom

Šporeti sa plinskim ringlama

 

Savršeno izbalansirana priprema različitih jela, uz uštedu električne energije i jednostavnost korišćenja, korisna je svakom domaćinstvu. VOX šporet sa plinskim ringlama odlikuje dugotrajniji radni vijek grijnih zona, sa svim funkcionalnostima

Staklo-keramički šporeti

Staklokeramički šporeti

Želimo da vam predstavimo nekoliko primeraka prave pravcate kuhinjske umjetnosti i zato vas pozivamo da otkrijete naš asortiman staklokeramičkih šporeta, koji pružaju najefikasniji, moderan i ugodan način za pripremu obroka za cijelu vašu porodicu ili žurku sa prijateljima. Naši šporeti nude veću rernu, a time i veću slobodu da spremate šta god hoćete, na svoj način i za što više ljudi. Zahvaljujući svojim brojnim prednostima, jedan ovakav šporet će brzo da postane srce vaše kuhinje.