Bijela tehnika

Bijela tehnika

VOX frižideri nisu samo uređaji namijenjeni skladištenju temperaturno osjetljive hrane. Oni vam pružaju mogućnost da organizujete prostor na svoj način i da ih savršeno uklopite u kuhinju. Iza njihove proizvodnje stoje godine inovativnog razmišljanja i testiranja koje namirnicama koje kupujete garantuju da će da izdrže test vremena.

Idealni saveznici kada je u pitanju skladištenje hrane. Širok raspon različitih kapaciteta za različite potrebe.

U kom stilu uređujete kuhinju? Tradicionalno, moderno, vizionarski, minimalistički, nešto između? Koji god stil da ste odabrali, kod nas ima nečega za Vas. Napredne karakteristike naših uređaja štede vrijeme potrebno za pripremu jela i hranu čine hrskavijom, sočnijom, slađom, jednom rečju ukusnijom.

Sati su postali minuti! Korišćenjem VOX Electronics mikrotalasne peći uštedite vrijeme i električnu energiju.  Za brzo odmrzavanje, podgrijevanje i sprijemanje hrane.

VOX mašine za pranje sudova njeguju Vaše posuđe na brižan i delikatan način, tako da postaje čisto i blistavo. Uz izuzetno tihi rad Vaša kuhinja postaje mjesto na kojem se samo uživa.

Kvalitetna izrada, moderan dizajn i efikasne funkcionalnosti VOX bojlera unose jednostavnost u svakodnevni život. U ponudi je veliki izbor modela sa različitim zapreminama i tipovima kontrole za svaki dom, svaku potrebu i dugotrajno, bezbjedno korišćenje.

Praktični aksesoari koji pružaju dodatne benefite za efikasnije korišćenje uređaja.