Bijela tehnika

Bijela tehnika

Frižideri

VOX frižideri

VOX frižideri nisu samo uređaji namijenjeni skladištenju temperaturno osjetljive hrane. Oni vam pružaju mogućnost da organizujete prostor na svoj način i da ih savršeno uklopite u kuhinju. Iza njihove proizvodnje stoje godine inovativnog razmišljanja i testiranja koje namirnicama koje kupujete garantuju da će da izdrže test vremena.

Zamrzivači

VOX zamrzivači

Idealni saveznici kada je u pitanju skladištenje hrane. Širok raspon različitih kapaciteta za različite potrebe.

Šporeti

VOX šporeti

U kom stilu uređujete kuhinju? Tradicionalno, moderno, vizionarski, minimalistički, nešto između? Koji god stil da ste odabrali, kod nas ima nečega za Vas. Napredne karakteristike naših uređaja štede vrijeme potrebno za pripremu jela i hranu čine hrskavijom, sočnijom, slađom, jednom rečju ukusnijom.

Veš mašine

VOX Perilice rublja

Izgledaju elegantno, imaju veliki kapacitet, i, štedeći električnu energiju, čuvaju prirodnu okolinu. Svo vaše rublje može biti oprano za samo 15 minuta. Praktičan izbor!
Perilica i sušilica rublja Odlična opcija za savremeni način života gdje je bitan svaki kvadrat prostora. Pranje i sušenje rublja više nisu dvije potpuno odvojene radnje i mogu biti gotove za samo 33 minute! Odjeća ostaje nepogužvana tako da uvijek izgledate doterano.
Mašine za sušenje veša

VOX mašine za sušenje veša

Praktični i pažljivo osmišljeni programi velikog kapaciteta prilagođeni su brzom modernom načinu života. VOX mašine za sušenje veša su idealne kada je u pitanju sušenje osjetljivog rublja.

Sudo mašine

VOX Mašine za pranje sudova

VOX mašine za pranje sudova njeguju Vaše posuđe na brižan i delikatan način, tako da postaje čisto i blistavo. Uz izuzetno tihi rad Vaša kuhinja postaje mjesto na kojem se samo uživa.

Bojleri

VOX Bojleri - Kvalitetna izrada, moderan dizajn i efikasne funkcionalnosti VOX bojlera unose jednostavnost u svakodnevni život. U ponudi je veliki izbor modela sa različitim zapreminama i tipovima kontrole za svaki dom, svaku potrebu i dugotrajno, bezbjedno korišćenje.

Dodatna oprema za bijelu tehniku

Dodatna oprema za bijelu tehniku

Praktični aksesoari koji pružaju dodatne benefite za efikasnije korišćenje uređaja.