Bijela tehnika

Bijela tehnika

Frižideri

VOX frižideri

VOX frižideri nisu samo uređaji namijenjeni skladištenju temperaturno osjetljive hrane. Oni vam pružaju mogućnost da organizujete prostor na svoj način i da ih savršeno uklopite u kuhinju. Iza njihove proizvodnje stoje godine inovativnog razmišljanja i testiranja koje namirnicama koje kupujete garantuju da će da izdrže test vremena.

Šporeti

VOX šporeti

U kom stilu uređujete kuhinju? Tradicionalno, moderno, vizionarski, minimalistički, nešto između? Koji god stil da ste odabrali, kod nas ima nečega za vas. Napredne karakteristike naših uređaja štede vrijeme potrebno za pripremu jela i hranu čine hrskavijom, sočnijom, slađom, jednom rečju, ukusnijom.

Veš mašine

VOX Perilice rublja

Izgledaju elegantno, imaju veliki kapacitet, i, štedeći električnu energiju, čuvaju prirodnu okolinu. Svo vaše rublje može biti oprano za samo 15 minuta. Praktičan izbor!
Perilica i sušilica rublja Odlična opcija za savremeni način života gdje je bitan svaki kvadrat prostora. Pranje i sušenje rublja više nisu dvije potpuno odvojene radnje i mogu biti gotove za samo 33 minute! Odjeća ostaje nepogužvana tako da uvijek izgledate doterano.
Sudo mašine

VOX Mašine za pranje sudova

VOX mašine za pranje sudova njeguju vaše posuđe na brižan i delikatan način, tako da postaje čisto i blistavo. Uz izuzetno tihi rad vaša kuhinja postaje mjesto na kojem se samo uživa.

Bojleri

VOX Bojleri - Kvalitetna izrada, moderan dizajn i efikasne funkcionalnosti VOX bojlera unose jednostavnost u svakodnevni život. U ponudi je veliki izbor modela sa različitim zapreminama i tipovima kontrole za svaki dom, svaku potrebu i dugotrajno, bezbjedno korišćenje.