СОВРШЕНАТА КОМБИНАЦИЈА

 

Направете уникатен уред по ваш вкус!

 

Со комбинирање на придобивките од овие засебни модели, добивате уникатен производ што надминува еден уред. Овој Side by Side, создаден со комбинирање на ладилникот KS3755IXF со вертикалниот замрзнувач VF3715IXF, е модел кој нуди завиден капацитет на уредот - уживајте во складирање храна без компромиси, бидејќи сега и фрижидерот и делот за замрзнувач се подеднакво пространи!

Функцијата Zero Clearance на оваа комбинација на модели овозможува вратата да се отвора под агол од 90°, додека ширината на уредот останува иста како и кога вратата е затворена и не зафаќа дополнителен простор. Фиоките непречено се отвораат дури и кога фрижидерот се наоѓа на аголот од просторијата, што обезбедува дополнителна заштеда на простор од ширина од околу 3 см.

 

Чекор понатаму за лично искуство на свежина

 

Двата модели имаат реверзибилни врата, така да можете да изберете на која страна ќе стои фрижидерот, а на која страна замрзнувачот. Ако сакате да ја промените насоката на отворање, положбата на рачката или начинот на поврзување на уреди, двата модели се прилагодливи и може лесно да се приклучат на единствен Side by side, само по ваш вкус.

 

                                                                                  VOX Harmony Line

 

Покрај бројните придобивки како што се LED дисплејот, LED внатрешното осветлување и прилагодувањето на различните режими на работа, оваа комбинација на два одделни модели внесува елеганција во вашата кујна - благодарение на софистицираниот внатрешен дизајн на VOX Harmony Line, прави линии и мазни површини за повеќе стил и дополнителна удобност на секој корисник. 

 

                                                                                                                                    Како се поврзуваат уредите?

 

Лесно и брзо! Иако двата модели се напојуваат одделно, со само неколку чекори, кои се детално опишани во упатството за поврзување на уредот, ќе добиете уникатен Side by Side фрижидер. Без потреба од посебни технички вештини или повикување на сервисер, лесно создадете го вашиот совршен спој на свежина!

                          КОМПАТИБИЛНИ МОДЕЛИ ВО ИНОКС И БЕЛА БОЈА