Машини за садови  - Ширина 60 сантиметри

Машини за садови - Ширина 60 сантиметри

Машина за миење садови - 60 сантиметри

Во машината за садови со ширина од 60 сантиметри, искуството во кујната сега станува чиста забава, и слободно можете да се вклучите во спасувањето на најкомплицираните јадења, без да ги броете валканите садови.

12 комплети
12 комплети

Една гарнитура вклучува длабока и плитка чинија, чинија за десерт, чаша, шолја и чинија, прибор за јадење и кафена лажичка. Одредени модели имаат капацитет за 12 такви комплети.

Одложен почеток
Одложен почеток

Со активирање на оваа опција е можно да се прилагоди, т.е. да го одложете почетокот на циклусот на перење и до 24 часа. Временските интервали зависат од моделот.

15 Комплети
15 Комплети

Една гарнитура вклучува длабока и плитка чинија, чинија за десерт, чаша, шолја и чинија, прибор за јадење и кафена лажичка. Одредени модели имаат капацитет за 15 такви комплети.

Сигурно заклучување
Сигурно заклучување

Функцијата за безбедносно заклучување е тука за да спречи несакано активирање на уредот, на пример за време на играта на детето.

Брзо перење 30 минути
Брзо перење 30 минути

Брза програма од 30 минути што комбинира перење и плакнење на садови на температура од 40°.

Преносливи носачи за садовите
Преносливи носачи за садовите

ИЗВРШУВАЊЕ НА НАДВОРЕШНАТА ЛИСТА НА ДОЛНИОТ ДЕЛ ОД ФИОКАТА, ВНАТРЕШНОСТА Е ФЛЕКСИБИЛНА И ПРЕЦИЗНА ВО СКЛОПУВАЊЕ НА  ДОЛНИОТ ДЕЛ НА КОРПАТА - Во зависност од видот и обликот на садот што се става во машината, преградата се става во позицијата која вам ви одговара, дали сакате да биде отворена или затворена.

13 kompleta
13 kompleta

Една гарнитура вклучува длабока и плитка чинија, чинија за десерт, чаша, шолја и чинија, прибор за јадење и кафена лажичка. Одредени модели имаат капацитет за 13 такви комплети.

Трета корпа
Трета корпа

Кошницата поставена во горниот дел од машината за перење садови претставува безбедно место за перење големи количини на прибор за јадење, особено подолги парчиња како мепалки или шпатули, а со тоа се заштедува простор во долната корпа за перење на поголеми садови.