Lavatriçe

VOX Lavatriçet VOX

Kapacitet i madh, programe praktike dhe të dizenjuara me kujdes iu janë përshtatur stilit të shpejtë dhe modern të jetesës. Lavatriçet VOX janë të përshtatshme edhe për larjen e rrobave të fëmijëve tanë, kujdesen për lëkurën e ndjeshme, sepse përdorin teknologjinë e avancuar e cila nga rrobat thellësisht heq 7 alergjenët më të shpeshtë dhe 4 lloje të bakterieve. Zgjidhje e mençur.

DelayStart
DelayStart

Me aktivizimin e këtij opsioni mund të cilësohet, respektivisht të shtyhet fillimi i ciklit të larjes edhe deri në 23h. Intervalet kohore varen nga modeli.

ChildLock
ChildLock

Ky funksion është këtu për të parandaluar aktivizimin e padëshiruar të pajisjes, si për shembull gjatë lojës së fëmijëve.

AquaLogic
AquaLogic

Falë kësaj teknologjie, rrobalarësja e njeh automatikisht kur është gjysmë e mbushur. Modaliteti i kursimit ekologjik fillon automatikisht, i cili shkurton kohën e larjes dhe kursen gjithashtu ujë dhe energji elektrike.

UnbalanceControlSystem
UnbalanceControlSystem

Në rast të çekuilibrit të rrobave në kazan, ky sistem shpërndan automatikisht peshën e rrobave dhe rregullon shpejtësinë për të arritur efikasitetin optimal të centrifugimit.

AntiAllergic
AntiAllergic

 

Butoni për shpëlarje shtesë me ujë të nxehtë, largon plotësisht mbetjet e detergjentit nga pëlhura, i përshtatshëm për larjen e rrobave për bebe dhe fëmijë.

Butoni i rregullimit të temperaturës
Butoni i rregullimit të temperaturës

Pas zgjedhjes së programit të dëshiruar, shtypja e butonit "Temp." vendos gjithashtu automatikisht temperaturën e caktuar. Temperatura mund të vendoset deri në 90 ° për larjen e rrobave të bardha prej pambuku.

Motor inverter
Motor inverter

Rrobalarësja funksionon shumë më qetë me konsum më të ulët të energjisë dhe ka jetëgjatësi më të gjatë të motorit.

PearlDrum
PearlDrum

Dizajni i ri i ndërtimit të rrobalarëses dhe të tharëses mekanike bën procesin e larjes më të butë, duke ofruar kujdes shtesë për veshjet tuaja.

SuperSize Display
SuperSize Display

Ekran më i madh për një pamje më të qartë, të tilla si koha e mbetur e funksionimit dhe mënyra e zgjedhur dhe funksione të tjera të rëndësishme.

Boomerang Cabinet
Boomerang Cabinet

Panele anësore të ridizajnuara që reduktojnë dridhjet gjatë funksionimit të makinës dhe lejojnë stabilitet më të madh.  

SilentPro Drive
SilentPro Drive

Motori magnetikë dhe inverter BLDC redukton nivelin e zërit, siguron performancë më të mirë dhe zgjatë jetëgjatësinë e pajisjes me kursim shtesë të energjisë.

SuperSlim
SuperSlim

Një pajisje unike në treg me një thellësi prej vetëm 362 mm, ofron gjithçka që bën një makinë me dimensione standarde, ndaj është veçanërisht e përshtatshme për t'u përshtatur në hapësira të vogla.

SteamAssist
SteamAssist

Opsioni shtesë që përdor avull uji për larje higjienike në kombinim me të gjitha programet. Temperatura e lartë e avullit zbut njollat dhe rrobat janë më pak të rrudhura.  

Dos-R
Dos-R

Mundëson shpenzimin optimal të detergjentit të lëngshëm dhe zbutësit, kurse dozuesi i mbushur plotë është i mjaftueshëm për 20 larjet e ardhshme.

SoftTouch
SoftTouch

Vendosja e shpejtë dhe e lehtë e funksioneve shtesë të larjes me një ekran të ndjeshëm ndaj prekjes.