Машина за сушење алишта-Сушара TDM-800T1G Машина за сушење алишта-Сушара TDM-800T1G

Машина за сушење алишта-Сушара TDM-800T1G

Шифра на артиклите : TDM800T1G
Barkod: 8606019603779
Провери достапност
0+ komada na lageru
Сигурно заклучување
Сигурно заклучување
зачувајте ги во омилената ваша листа
Pomoć
Спецификација
Карактеристика Вредност
Категорија Машини за сушење алишта
Тип на машини Машина за сушење алишта
Врата на машината за сушење на алиштата Кондезациска
Максимален капацитет на сушењата 8 кг
Бројот на програмите 15
Програми Cotton Extra Dry, Cotton Eco Cabinet Ready, Cotton Iron Ready, Synthetics Cabinet Ready, Synthetics Iron Ready, Delicate, Mix, Baby Care, Shirts 12min, Rapid 29min, Refresh, Drying 10min, Drying 30min, Drying 60min, Jeans
Волумен на барабанот 112 л
Функционални тастери Копче за избор на ниво на сушење, копче за избор на време на сушење, копче за одложен почеток (1-23ч), копче за функција против брчки, почеток/пауза, функција за сигнал
Пречник на вратата 470 мм
Ефикасност на кондензирањето B
Годишно потрошена енергија (kWh) 561
Технологија Сигурно заклучување
Класа на енергија B
Аудио сигнализација Да
Систем за препознавање на дефекти Да
Off позиција Да
Сензор за влажност Да
Прикажете го преостанатото време Да
Показатели Индикатор на циклусното сушење, индикатор на чистењето на кондензаторот, индикатор- показател за полнење на резервоарот за водата, индикатор полнење на филтерот
Двосмерно завртување на барабанот Да
Екран Да
Ниво на бучавата (сушењето) 65 dB
Гаранција 5 години
Бојата Сива
Дименѕије апарата (ШxВxД) 596x845x609 мм
Дименѕије спкованог апарата (ШxВxД) 641x881x638 мм
Нето тежина 38,5 кг
Вкупна тежина 40 кг
Количината на товарот (40 ft HC контејнер) 162 ком
Технологии
Функцијата за безбедносно заклучување е тука за да спречи несакано активирање на уредот, на пример за време на играта на детето.
Коментари

Остави коментар