Бела техника

Бела техника

Фрижидери

VOX фрижидери

Фрижидерите VOX не се само уреди дизајнирани за складирање на храна чувствителни на температура. Тие ви даваат можност да го организирате вашиот простор на свој начин и совршено да ги склопите во вашата кујна.. Зад нивното производство се годините на иновативно размислување и тестирање дека храната што ја купувате гарантира дека ќе го издржат тестот на времето.

Замрзнувачи

Замрзнувачи на VOX

Идеални сојузници кога станува збор за складирање храна. Широк спектар на различни капацитети за различни потреби.

Шпорети

 

Шпорети на Вокс

Во кој стил ја украсувате кујната? Традиционално, модерно, визионерско, минималистичко, нешто помеѓу? Без оглед за кој стил ќе се решите, тој изглед може дополнително да се подобри со видот на употребените шарки за ролетните. Напредните карактеристики на нашите уреди заштедуваат време потребно за подготовка на оброците и за правење на храна јасна, посочна, послатка, со еден збор, повкусна.

Машини за алишта

VOX Машини за перење

Тие изгледаат елегантни, имаат голем капацитет и, заштеда на енергија, ја зачувуваат природната средина. Сите ваши алишта може да се мијат во само 15 минути. Одличен избор!

Машини за сушење алишта

Машине за сушење алишта VOX

Голем капацитет, практични и внимателно дизајнирани програми се прилагодени на брзиот модерен начин на живот. Машини за сушење VOX се идеални кога станува збор за сушење на нежни алишта.

Машини за садови

VOX  машини за миење садови

VOX  машини за миење садови - ги негуваат вашите садови со грижа и на деликатен начин, така да тие стануваат чисти и блескави. Со исклучително тивко работење вашата кујна ќе стане место каде што ќе може да уживате.

Котли

VOX Бојлери - Квалитетната изработка, модерниот дизајн и ефикасните функционалности на бојлерите VOX внесуваат едноставност во секојдневниот живот. Ние нудиме голем избор на модели со различни волумени и видови на контроли за секој дом, секаква потреба и долгорочна, безбедна употреба.

Додатоци за бела техника

Додатоци за бела техника

Практични додатоци кои обезбедуваат дополнителни придобивки за поефикасна употреба на уредот.