Шпорети

Шпорети

Plinski šporeti sa električnom rernom

Шпоретите со рингли на плин

Шпоретите со рингли на плин совршено е избалансирано припремата на различни јадења, со тоа што се заштедува и електрична енергија, и се користи многу едноставно во секое домаќинство . 

VOX шпорети со рингла на плин се карактеризираат со подолг работен век на зоните за греење со целосната функционалност на електричните печки. 

Со комплетот на конверзија за гас , овие уреди овозможуваат поврзување со шише за гас или со централен гасовод - во зависност од преференциите и можностите.

Електрични шпорети

Електрични шпорети

Откријте како дури и затоплувањето на храната всушност е важна состојка за добивање на прекрасни вкусови. Сега можете да ја чувате храната на најдобар начин, да го задржите интензивниот вкус и да ги пробате сите деликатеси на рецептот што вашето семејство го зачувувало со генерации. 

Комбинирани шпорети

Комбинирани шпорети- печки

Како најдобро да се реши вечната дилема на шпорет на гас или електрична енергија едноставно, и двете –совршено комбинирани во еден уред. Кога имате две опции на располагање, тогаш имате можност да ги користите само нивните придобивки. 

Стакло-ќерамички шпорети

Ќерамичко-стаклени шпорети

Сакаме да ве запознаеме со неколку примери за вистинска уметност во кујната, и затоа ве покануваме да откриете наш асортиман на – стаклено – ќерамичките шпорети за готвење, кои обезбедуваат најефикасен, модерен и удобен начин да подготват оброци за целото семејство или забава со пријателите. Нашите шпорети нудат поголема печка, а со тоа и поголема слобода за складирање на она што ви е потребно, на свој начин и за што е можно повеќе луѓе. Благодарение на многуте предности, еден таков шпорет  брзо ќе стане срцето на вашата кујна.